Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, marudna i płaczliwa, zasnąć nie może w dzień, śpi po 0,5 godzinki a później wypłakuje, bo jest zmęczona
. Ja też jestem już padnięta totalnie, bo w nocy kilka razy wstaję poprawić ją w łóżeczku, albo podać smoczek, gdy marudzi, a za wcześnie na jedzonko. No i jak na to wszystko jest taka marudna w dzień, to tracę cierpliwość i sama chodzę zła jak osa... wczoraj co chwilę się wkurzaliśmy z M... on słysząc marudzenie małej też marudził, a dla mnie dwie marudy przy takim zmęczeniu, to za dużo

:-) Szymuś w przedszkolu póki co ma miano wzorowego przedszkolaka takie słowa usłyszałam dzisiaj od Pani - dumna mama
:-) , ale coś ostatnio i tak stał się taki płaczliwy i jęczący chyba to już okres tzw. buntu 3latka ale kupiliśmy fajną książkę na temat wychowywania dziecka więc powolutku mam nadzieję wszystko opanujemy , a Filiś słodziutki kochaniutki itp itd - tfu tfu tfu i odpukać
.
wszystko co się da ląduję w buźce ale chlebek jeszcze nie ogólnie nie śpieszy się Nam z wprowadzaniem nowości.