reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

kamcia ja wychodze z zalorzenia ze jak maly bedzie chcial miec paszport norweski to sam sobie zmieni :-)
u nas mozna dostac obywatelstwo po 7 latach pobytu +iles godzinek w szkole (nie pamietam ile cos ok 250) egzamin z jezyka, wiedzy o spol. i historii. wiec sprawa nie jest trudna,my szkole mamy zaliczona zostalyby nam egzaminy ale to tez pewnie nie byloby problemem. z tym ze nam to poprostu nie potrzebne.

u nas leje od rana, prosze o pozyczenie troszku slonca :(
persefona a to pech! tak przed samym weselem...zapytaj w aptece tam powinni sie orientowac ktory z tych preparatow jest najskuteczniejszy.

reklama
Witam się nieprzytomnie ... spałam na raty z M, aż dwie godziny ... no nie wiem co temu mojemu maluchowi odbiło ... Może faktycznie zęby, bo pcha wszystko głeboko do buzi i non stop wszystko ma orygane ... dalam mu chwile bulke do pomemlania ... szał pał całą by wciągną jakby mógł ...

WItam witam:)

Dobrze widzę wy dajecie chleb dzieciaczkom ??

Nie mam chwilowo weny do pisania odezwę się później..teraz idę z piżamy wyskoczyć :)

tylko do memlania i to pietke, lepiej niech mela chleb niz misia:-) a jak robi sie za miekki i jest ryzyko ze zacznie sie łamać i moze mu zostac w buzi to zabieram

kamia a dziękuję nie jest z nim aż tak źle nie wlic\zając że leki które dostał sa takie silne że się źle po nich czuje i jest na pół przytomny taki jakiś osowiały
nop ale przynajmniej jak je bierze to go nga nie boli:confused2:
jak weźmie za późno albo zapomni to go napie*** tak że nie może wytrzymać z bólu.. no ale co... zostaje nam czekać do wisyty ehhh

jolek ja pisałam na karmieniu że daję małej chlebek :tak: wiem ze niektorzy patrzą na gluten
ale co lekarz to opinia , wcześniej się wprowadzało gluten szybko teraz zalecjaa późńiej
a ja wychodze z założenia ze jeśli nic jej po nim nie jest to jej daję do ciumkania
no Vi tez dostawała tak szybko i żyje :-p

zła jestem dzisiaj nie wiem chyba przez ta pogodę :baffled:

Witajcie
aina - to troche tak jak u nas.... :baffled: ...buzia :**
Bylam na basenie wczoraj, po roku przerwy, mysl.ze padne na ryj po....
A Polcia spala dzis 8 godzin :)):tak:
Idziemy na spaceros za niedlugo.
Bye..

Kamcia moja tez juz chlebek dostaje. Ja na gluten jakos specjalnie nie zwracalam uwagi. Niby wprowadza sie pozniej ale kaszki z biszkoptami z hippa sa a przeciez w biszkopcie to tez jest gluten. wiecjak ze wszystkim duzo opini na ten temat kazdy co innego:p Jezeli malej nic nie jest tzn ze moze wcinac;p

Cześć dziewczyny,
niestety powróciliśmy już w weekendu- ale odpoczełaaammm! z tej radości nawet wypiłam w sobotę pare kieliszków wina..a w niedzielę, do sniadanka -apap:D nie mieli w menu,ale kelner przyniósł w sekunde:D W końcu serwują winoterapię,więc to częsty objaw uboczny:-D
Juniorek mega grzeczny był, jak zwykle się popisywał, gadał i spał, ryków brak z babcią.Prezentował obroty swoje, czym zadziwiał babcię, bo zapomnieliśmy powiedzieć ,że już taki akrobata z niego.
Żelka junior tak miał po 2 szczepieniu, trwało to ok 2-3 dni..przeżyłam, dasz radę;)

reklama
Do góry