reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Ciastka krówkowe ...a co to za wynalazek i gdzie go można dostać???? Kurde musze się z prasowanie wziąć ale jakoś nie chce mi się doopska ruszyć.. W dodatku pranie w pralce czeka do wywieszenia. Zła jestem na siebie bo specjalnie wstawiłam dziś kapy do prania,żeby zabrać ze sobą do Ojca M i tam na dworze wywiesić, przy takiej pogodzie by wyschły...i kurde zapomniałam :wściekła/y:

Persefonka
nie pomogę..może w aptece zapytaj może coś ci polecą.

reklama
mm uwielbiam mase krowkowa. czesto robie muffinki z ta masa w srodku :)

A ja dzis obzarta na maxa bylismy na chrzcinach gdzie ja i M. bylismy rodzicami chrzestnymi :) Chyba pekne ! A za tydzien chrzciny Michalinki i nastepna wyzerka !
I jak tu kurnaaa schudnac??

Dziewczyny dziekuje za wszystkie glosy na Misie!!!!! jestesmy pierwsze :) Jakby co to klikajcie
Nosidełko do noszenia dziecka - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com - codziennie mozna oddac jeden glos :)

persefona proponuję smarowac się linomagiem pomaga na oparzenia(linomag dla dorosłych)
lub (wiem ze się tak robi)
kwiat aloesu przekroić na pół i tym miąższem przykładac do oparzenia
Google Images
ja jak byłam mała i miałam poparzenie to moja mama tak robiła zawsze i ładnie schodziło a mieliśmy w kilku doniczkach aloes bo to ladna roslinka ;-)
tu masz info aloes - Kobieta.pl
może w aptece są jakieś preparaty z alowesu mozesz popytać nie wiem , bo jak pisałam u mnie na poparzenie szedł od razu lwiatek

Dziewczyny dziecie mi zwariowało ... budzi się w nocy co 2 h ... w dzień nie śpi wcale ... jak już to po 15 - 30 min. Tak się dzieje od piątkowego szczepienia, wczoraj miał lekką temperaturkę to dostał panadol i pospał może 1.5h i potem znowu skwierczał. Jestem wykończona i nie wiem co robić ... teraz co chwila budzi się z takim wrzaskiem jakby go ktoś ze skóry obdzierał :(((( yhs dziś temperatury brak - mierzyłam kilka razy w ciagu dnia ... no i nie wiem o co kaman.

witam, witam.
Jak tu przepysznie ciasteczkowo.. mniam:)
ja już na śniadanko nalesniki wciągnęłam:) u nas widzę przez okienko piekna pogoda. Ale znów dziś roboty dużo:) jakas nerwowa atmosfera w domu, chyba niedługo wszyscy się powybijamy nawzajem...
Żelka mam nadzieje,że już z Małym wszystko w porządku.
Dariaa głos dziś oddany:)

witam po weekendowo:-)
u nas piekny weekend, temp.28 wiec jeszcze korzystalismy z pogody, grile ze znajomymi itp. wiec Was tylko podczytywałam ale na pisanie czasu niet;-)

Daria głos oddany:-)

Zelka współczuje:-( moze zeby ida?

Kamcia i jak maz sie czuje?

Dzień doberek*

Ja dzisiaj na 12 do dentysty:wściekła/y:

Żelka współczuję, może faktycznie ząbki, albo reakcja poszczepienna ?? Może już dzisiaj będzie lepiej, w każdym razie trzymam kciuki.
Aina
przesyłam pozytywne fluidy :)

Witajcie :-)

ja dziś jestem strasznie niewyspana, najpierw Mały wieczorem strasznie płakał - przestaniemy mu dawać żelazo i zobaczymy czy to było to, w sumie już końcówka buteleczki, więc ja skończę; potem nieporozumienie z małżonkiem, no i nocka z głowy.
W końcu po tyg. w sobotę Mały na wizycie u prababci zrobił wielką kupę. Prababcia narobiła wrzasku, że szpinak leci, szybko opanowała sytuację bo bokami leciało, ale pampersa tył na przód założyła :-D dziś też była kupka, więc jestem happy.
basiekk trzymam kciuki za wizytę. Mnie na wyjeździe zęby bolały, ale od porodu nie mogę do dentysty trafić a by się przydało.
Mniam ciastka krówkowe - uwielbiam taką masę, zwłaszcza wafle domowe z masą krówkową.
persefona niestety nie pomogę, ja stosuję tykko pantenol w piance, ale ostatnio oparzyłam się żelazkiem i mam ślad.

Dziś piękna pogoda a straszyli, że ma być brzydko. Szybkie pranko i wio na spacerek :-)

reklama
dzień doberek kochane :) u nas dziś słonecznie, za niedługo spacerek :D życze wam udanego dzionka :) postaram się póxniej cos napisac, i ponadrabiać wątki bo mam zaległości, że hoho ! :)

Do góry