reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

aina wiem że dla Ciebie to smutne ale myslę że w tych czasach w żłobkach nie jest tak jak kiedyś...
już dziewczyny to pisały.. teraz bardziej dbaja o dzieci...
mam nadzieję że będziesz zadowolona :*
aha a jeśli masz mały stól to możesz zrobić coś ala szwedzki stół talerze w rękę i siadac na kanapach krzesłach podłodze gdzie się da :-p
jaipur ja mam takie zdanie jak Ty żeby się w towarzystkwie rówieśników dzeci pobawiły i nie były odludkami ;-)
oczywiście Emka jeszcze za mała ale Vi własnie dlatego posłałam do przedszkolka, ma koleżanki kolegów , bawi się z nimi :-) przy okazji łapie jezyk..
Emkę też okło 2 latek bede puszczała żeby się w towarzystwo wbiła ;-)

agacio słońce a co to się stało ze taki humorek zły?? :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się.
Dziś w pracy tylko do 14, bo jedziemy z Lulkiem do laryngologa na kontrolę.
Wpadnę później przy śniadaniu:)
Miłego dnia.

Witam się kochane
Ja dzisiaj w pracy też krócej co 14,30, podobnie jak Ty Madzik jadę z Marti na kontrolę , z tym, ze ja do okulisty:-)
Pogoda beznadziejna, podobno od jutra ma się poprawić.
Dzisiaj o mały włos się nie spóźniłam do pracy, przez to, że musiałam trzy razy się przebierać:confused2:. Raz stwierdziłam, że mam za duży dekolt, drugą bluzkę uciapała mi Marti kremem bo ją wzięłam na rączki, żeby uściskać przed wyjściem:confused2:.

Witam kobietki!!
Kamcia dziekuje za słowa wsparcia:) Myślę,że ja to bardziej przeżyję niz Jasiek.
Zrobię tak jak mówisz szwedzki stół... to już w sobotę:eek::szok:
Madzik daj koniecznie znać jak po kontroli:)

Jasiek dziś wstał o 6.00 :angry:
Kolejny ząb w drodze!
u nas słonko od rana, a ja czekam,aż młody zaśnie i robię jakieś przemeblowanko:nerd:

Wpadam się przywitać i uciekam. Jutro mojego M urodziny, więc muszę posprzątać i ciasto upiec. W weekend jadę na zajęcia. :confused2:
Młody zasypia, Gabi maluje petshopiki:-p A mi zimno...brrrr..... Miłego dnia

Hejka

Przepraszam wczoraj mnie nie było bo net mi zamulał i nie dałam rady nic napisać, nawet życzeń :-( ale dziś nadrobiłam. :-)

Aina- na pewno wszystko będzie dobrze , żłobki nie są takie straszne( moja mama pracowała kupę lat w żłobkach i przedszkolach więc co nie co wiem ;-) ) jedynie czego można się obawiać to chorób ale to nieuniknione nawet i poza żłobkiem więc nic się nie martw głowa do góry wszystko będzie dobrze :* a co do imprezki szwedzki stół to super pomysł :))))
Jolek- milusio że wizyta gości udana :-)
Basiekk- ojj to się musisz cieszyć że szybciej kończysz i co tam spóźnienie do pracy :-pza to zyskałaś kilka chwil ze swoim słoneczkiem :*
Matusia- uff to odsapniesz sobie po Komunii :tak:

U Nas też zimnica !!! niby słońce jest ale takie arktyczne powietrze.... brrrr ba nawet Gubałówkę pokazywali to śnieg spadł!:szok:

reklama
Do góry