reklama

Maj 2011

reklama
Aina, a od kiedy Jasiek do żłobka wędruje? Nic się nie martw, to już nie te czasy, że w żłobkach ogólna tragedia była. Julek też do żłoba idzie. Na 100% we wrześniu, a jak będzie miejsce to może już w czerwcu się załapie. Też mnie serce boli, ale co zrobić. Staram się raczej myśleć o zaletach niż o wadach tego rozwiązania. Głowa do góry. Jesteśmy dzielne matki, mamy dzielne dzieci, będzie dobrze:tak:

bedzie spoko dziewczyny, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;-)
Dzieciaki się uspołecznią, pobawią z innymi, będzie fajnie.
Ja się zastanawiam czy gdzieś około 2 roku nie posłać juniorka na parę godzin do przedszkola, żeby się poznał z dziećmi.Zabaczymy jak to wyjdzie w praniu.

Aina będzie dobrze ja nawet niespodziewałam się że moja Nadia tak szybko się zaklimatyzuje zero płaczy i innych tego typu przeżyć (przynajmniej z jej strony:zawstydzona/y:) No i dzięki temu mam wrażenie że bardziej otwarta jest na ludzi.

No a co do żłobków moja childminder ma urlop początek czerwca ale wtedy P ma też wolne więc git, początek sierpnia tydzień i musze coś wykombinować chyba urlop wezmę ale nie bardzo mi na rękę bo pod koniec sierpnia mam dwa tygodnie urlopu:sorry2: no i dwa tygonie od 29 pażdziernika do 9 listopada no i na ten czas poprosiłam rodziców aby wpadli bo ja aż tyle urlopu nie mam a muszę trzymać coś na takie przypadki jak ten kiedy ona jest chora.
Alex dobrze że udało wam się dojechać na komunie no i że impreza udana.

Hejka. Własnie wracam od sister. Fajna kuleczka z niej:-)Zawiozłam jej jeszcze koszule do karmienia i obrusy na komunię.
Matusia wiem,co przeżywasz.Coprawda mojej dziecię nie ma komunii,ale moja chrześnica-siostry córa ma i jestem na bieżąco co i jak. Tyle tych pierdółek,a tu trzeba wszystko spamiętać:sorry2:
aina tulam :****
styna A ta temperatura to może być trzydniówka. My przechodziliśmy to w Boże Narodzenie
Zdjęcie wystrzyżonego Remika w odpowiednim wątku:-p

Pozdrawiam babeczki :*** i dzieciątka :***

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się wieczorową porą. Poczytałam co u Was ale mam lenia żeby szczegółowo odpisać.

Styna zdrówka dla Nadii

Aina i jak sytuacja w spółdzielni??? To co Toronto wita???

Uciekam, mam perę rzeczy do zrobienia. Jutro mnie nie będzie w ciągu dnia bo goście na "imprezę przedurodzinową" wpadają,,, Tak serio to siostra z mężem i córą zjeżdżają .

Witam się z rana.
Pogoda do d...py, wygląda jakby niebo zaraz mi miało spaść na głowę. Od soboty boli mnie gardło i nie chce przejść. Ogólnie rozbita jestem:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry