reklama

Maj 2011

reklama
Witam!!
Wczoraj mnie nie było bo nie miałam jakoś siły. Komunia ok, ale było strasznie zimno na dworze więc kisiliśmy się na sali. Podróż w jedna strone była w miarę ok, daliśmy fotelik na przednie siedzenie ale pod koniec zaczął juz płakać i wzięłam go na ręcę i do cycka i usnął. A z powrotem to usypałam Go i spał całą drogę bo wracaliśmy przed 20 a w domu bylismy o 21.30.

Stynka
zdrówka dla Nadii!
Basiek ja takich rzeczy tez nie oglądam nie mam serca do czegoś takiego....

basiek - już mi lepeij, bo rozmawiałam z M przez telefon i mała śmiała mi się do ucha - nie wiem jak ją rozśmieszał, ale śmiała się do rozpuku
alex - u nas na komunii pogoda też nie dopisała, trzęsłam się z zimna przed kościołem, a jak szliśmy na Majowe, to kropił deszcz
styna - oby szybko przeszło - wyszedł ząbek albo wysypka

Cześć laseczki,

dużo zdrówka , dla Nadji, u nas były 2 dni takiej gorączki i katarek(tydzień).Ale przeszło.
Matusia ty szoruj do dr a nie się martwisz, że nie schudłaś.Teraz to już trudno, są ważniejsze sprawy.
jolek nie wiem co Tobie, no z wyników to wyszło,że zaraz nie umrzesz.Ale i tak uważaj na siebie, na piasek dobre jest.. piwo :-D tak słyszałam gdzieś.

no a u nas to co zwykle, dzisiaj też w robocie siedzę.Ale za to do końca tygodnia planuje się nie pojawić w biurze:-p a w piątek ruszam na winoterapię:cool2:

aa i prosze mi tu pogody nie obrażać- słońce świeci!

Hej Dziewuszki,
od rana jakiś kiepski nastrój...
Jaś w nocy spał kiepsko, już dawno tak często nie chciał cyca, od rana to samo.
Przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami, co wiąże się również z oddaniem małego do żłobka.
Na samą myśl mam łzy w oczach, jak mam oddać do żłobka dziecko, które siedzi ze mną 24h na dobę:-(

Styna dużo, dużo zdrówka dla Nadusi:tak:
Alex cieszę się,że przetrwaliście podróż i z udanej komunii:)
Persefona ciekawa jestem jak Remik wygląda w nowej fryzurce:)
Futrzaczku mam problem, bo nie mamy dużego mieszkania, stół na 4 osoby a będzie nas dużo więcej. Tak zrobiłabym jakiś obiad.. nie wiem, zrobię sałatki i coś wymyślę.

Ainka a dziadkowie przyjadą na roczek Jasia? Przytulam na brak humoru. A Jaś na pewno za klimatyzuje się w żłobku, będziesz Go pewnie stopniowo tam zaprowadzać, najpierw na krótkie okresy, potem na dłużej, będzie dobrze, masz jeszcze troszkę czasu.
Tulę też Maję bo zapomniałam wczoraj:zawstydzona/y:.
Alex cieszę się, że Olinek zniósł w miarę dobrze podróż. Kiedy robicie roczek? Bo Olinek i moje Martysia z jednego dnia są, my robimy 27 w niedzielę.
Stynka dużo zdrówka dla Nadii
Lepi moja mała franca też dzisiaj uchachana, dzwoniłam już do nich, też cieszyła się i śpiewała.

reklama
Bassiek w tą sobotę robimy Jasia urodzinki u nas w Szczecinie dla bliskich znajomych, będzie trochę dzieciaków, a wieczorem obejrzymy z P finał ligi mistrzów:)) i poprzytulamy się w trójkę. Tydzień poźniej jedziemy do teściów... Tam przyjedzie moja mama, Jasia chrzestna (moja kuzynka) i będzie druga imprezka:))) Dziękuje,że tak mówisz, mam nadzieje,że damy radę z tym żłobkiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry