reklama

Maj 2011

reklama
Agacio, też to oglądałam:tak: Najbardziej w szoku byłam na końcu programu, po tym jak usłyszałam z ust tej ośmiolatki "jak kiedyś będę miała mleko to sama będę sobie ssała":szok: Mi to już na jakieś zboczenie wygląda:confused2:

ahacio ja tez widziałam takie durnowate matki....
jedna lezała z kolesiem w łózku i było ze o karmieniu dziecka...
i ja myslałam ze do nich dziecko przyjdzie bo matka w miarę młoda .. a to ten chłopak się za cyca wziął i sie okaząłao że taki wyrosniety miał 22lata... musze poszukać w necie ... byłam w szoku bo myslałam że to jej facet!!
Breastfeeding Age 8 - YouTube
i babka co karmiła 8 i 5 letnie córki a one opowiadały że mleko z piersi jest słodziutkie i pyszne :eek:
http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74

Maja:*

Agacio szykowałam się spać po 22giej. Ale wciągnął mnie film na TVN i położyłam się po północy.Nie zdążyłam dobrze zasnąć i młody zaczął płakać i jakieś hopki urządzać :/ zasnęłam koło 2giej a o piątej znowu pobudka.Potem po 6tej wstawałam.

Jubilat Nasz kochany już śpi :-) ale to dlatego że nie miał drzemki o 15 więc szybciej odpadł :-D;-)

Basiekkk-bardzo milusio mi się zrobiło :* dziękuje :*

a co do dziwności to kiedyś wspominałam o programie który oglądałam i tam Kamcia potem zapytała co np. dziwnego było to to że koleś sobie w tył głowy wszczepił aparat fotograficzny który co minute robił zdjęcia albo byli ludzie którzy swoje zmarłe zwierzęta powiem " wypychali" ale to jakoś tam nazwali wtedy - teraz już nie pamiętam, były normalnie utrzymane sierść , można było sobie wybrać w jakiej pozycji itp itd... :no: dla mnie paranoja!

Agacio szok!!!:eek:
Majeczko tulę mocno kochana:****
Joluś stanęło na tym,że właściciel wymieni liczniki i pojadą z P do spółdzielni się kłócić. Nie mamy tyle kasy...:-(

Młody śpi, ja piekę cyce w piekarniki i zaraz coś obejrzymy:-p
nie mam koncepcji co zrobić jeść na urodziny młodego:sorry:

Witam się:-)
U nas zimno,ale nie pada. Dlatego pranie ładnie mi uschło na dworku. Młody dał nam dziś w nocy popalić. Był ryk niesamowity. Nie pomogło picie,jedzenie,przebranie,tulenie,bujanie:no:...Może to znak na kolejne zęby.
A poza tym z milszych rzeczy, to wpadliśmy dziś do fryzjera na pierwsze strzyżenie:-) i muszę przyznać,że chłopak był dzielny i grzeczny. Bardzo interesowały go nożyczki:-p
Zdjęcia wstawię później jak zgram, a poza tym dopiero co urodzinkowe wstawiłam.:sorry:
Chodzi za mną słodkie, bo @ mam
:confused2::confused2::confused2:
Jutro może pojadę rozejrzeć się nad prezentem komunijnym dla chrześniaczki.
aina zajrzyj na wątek pierwszourodzinkowy. Tam są przepisy i pomysły na jedzonko. U mnie prawie wszystko poszło. Odradzam rybę po grecku, bo jakoś nie szła.
Majeczko tulimy :****
agacio w głowie się nie mieści. Uzależnienie od cyca?! Feeee...:eek:

reklama
Futrzaczku Fifi zmęczony "dorosłością" :)

Aina ktoś będzie musiał zapłacić ten rachunek, administracja nie odpuści.

Persefona a może Remik coś zjadł?? No i co z tego że dopiero wstawiałaś fotki,dawaj nam wystrzyżonego Remika. Nie mamy limitu na wstawinie zdjęć. Nam tu bb ciotką wiecznie mało:P

Jaipur
a gdzieś Ty???????

Agacio
wyniki sprawdziłam na necie i są dobre. Więc kolejny trop że to nie wątroba ani nerki mnie bolą pod żebrami....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm może se to uroiłam:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry