• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Joluś, ja Ci nie chcę straszyć, ale przywaliłam tak kiedyś paluchem w schody. Skończyło się gipsem do połowy łydki na 3 tygodnie:dry: Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz, bo jak nie to słuchaj M i jedź kontrolnie na rtg do szpitala. Trzymam kciuki.

reklama
jolek wbrew pozorom łatwo złamać palucha od nogi.Oby to nie było złamanie.Mały paluszek?
a lakieru szkoda, oj szkoda:-D

styna ja mam pomysł, ale chyba za bardzo niecenzuralny:-D chociaz nie wiem, czy masz w domu polewę czy bitą śmietanę:-D

Jolus ale mnie tzn Ciebie, Twoj paluch, yyyy:-p,, nastraszyla Madzik! 3tyg w gipsie! :szok: moze lepiej zrob przeswietlenie? ale jutro sobota....

Ach! Zapomnialam pokazac cosik - znalazlysmy z Pola na spacerze dzikie orchidee! Na naszej trasie w sumie, ale zauwazylam niedawno, rosna w pokrzywach i innych chaszczach :tak: niedaleko starej linii kolejowej, sa malutkie, takie drobne, mocna fuksja, a rozwiniete w domu paczki sa blade,, lookajcie;-) :

P6290083.JPGorch.jpgP6290089.JPGorch.jpgP6290091.JPGorch.jpg

Wpadam się tylko przywitać,bo szykuję się dziś na weselicho, o 13.00 fryzjer, a tu trzeba jeszcze posprzątać i pazurki pomalować ;) Wyniku ostatniego egzaminu jak nie ma tak nie ma. Leję już na to.
Wczoraj urodziła synka moja kuzynka,ale już jej wywoływali,bo była po terminie. Siostra siedzi jak na szpilkach :P
jolek lepiej z paluchem?
Maja piękne kwiatki, przypominają dziki groszek
styna zrób dobre ciacho,winko, kolacja i... ***** skoro i tak się staracie ;)

Cześć dziewczynki. Z paluchem trochę lepiej, już tak nie boli.Mogę kapcia założyć więc nie jest źle.
Co za pogoda u nas.Nad ranem ulewa, potem słońce i duchota.Przed chwilą słońce uciekło na 10 minut i burz bezdeszczowa była:/ Planuję jechać do Orłowa na molo ale czy nas coś nie zaskoczy :dry:

Persefona
gratuluję ciociu:) Będzie co opijać na weselu :):)Udanej zabawy:)

Alex my już też spacerek zaliczyliśmy.

Dzieć śpi,a że obiad wczoraj na dwa dni zrobiłam więc mam teraz chwilę dla siebie. Igor wstał dziś wyjątkowo wcześnie bo o 8mej więc do 10tej mieliśmy chatę sprzątniętą :):)

reklama
Cicho tu cicho....

Pogoda nas dziś nie rozpieściła. Grzmiało lało i błyskało :/ Popołudniu odwiedziliśmy "teściów", a potem wyskoczyliśmy na spacer na molo w Orłowie:) Chociaż tyle dobrego:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry