• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Tiaaa i ciotki mi pozazdrościły bo brzucho mnie pobolewa teraz ... :-( :-D

Matusia- ojjj to się tam trzymajcie cało i zdrowo! i oby jednak nie było tak źle
Agacio- to super że już lepiej :-)

Filiś śpi , Szymcio śpi u dziadków a My oglądamy meczyk . :-)

reklama
Witam się w przerwie meczu:)
VIVA ESPANIA!!!
Jolus, cieszę się, że z palcem lepiej.
Agacio, masz jakiś pomysł skąd u Frania to ropiejące oczko?
Matusia, zazdroszczę urlopu:) Ja dopiero za miesiąc idę:(
Maja, przepiękne kwiaty!
U nas też skwar cały weekend, ale lepsze to niż w kółko deszcze:)

Nie Jolek, u mnie też. Dziś juz dwa razy. Teraz wiatr się zerwał i błyska w oddali, ale nie grzmi. Ciekawe...

Madzik,
no ja taka szczęśliwa z tego urlopu. Mówiłam już dzieciakom, że będziemy się codziennie tulić do 12 i kulać po łóżku. mdzik, jeszcze trochę i tak samo przyjemnie Ci będzie.

Sama nie wiem co mam robić na tym urlopie, bo działka zarośnięta, co roku robię porządki w skrytce (a to poł dnia) a najchętniej to bym tylko z dziećmi chciała spacerować i siedzieć na podwórku i nad jezioro iść (50 m od domu), ale Reksio to by dopiero patrzył, że tyle do zrobienia a ja siedzę :-(. Dziś wymyśliła, że jutro na jagody jedziemy. No już! Pierwszy dzień urlopu a ja za ostatnie grosze wleję paliwo i będę ją po lasach wozić.:no:

Bry :-)

Pierwsza :-D

Zdrowia chorowitkom, spokojnych urlopów urlopującym, pogody niezadowolonym z pogody:-)

Jolek paluszek i główka to szkolna wymówka:-D:-p No ale Ty do szkoły idziesz, więc wymówek nie ma :-)

Matusia jak to co z urlopem, a czyj to urlop Twój czy teściowej? Ucz się asertywności! Urlop mam już zaplanowany i nie ma w nim miejsca na:... A teściowa jak nie ma co z czasem robić to niech się do pracy weźmie.

A ja mam wakacje :rofl2::-)

Hej kochane
Na kajakach było super:-), dziękuje, że mnie namówiłyście. Spływ trwał jakieś dwie godziny, a potem część artystyczna na której ja byłam tylko chwilę bo mąż z naszym małym krzykaczem po mnie przyjechał, tak płakała, że musiałam jej dawać cyca podczas jazdy w aucie :-D, a ona w foteliku. Ale tak czy inaczej jestem zadowolona.
W ogóle imprezowy weekend miałam, bo w piątek kajaki, w sobotę na imprezce imieninowej u męża brata, Marti poderwała kawalera, ona strasznie towarzyska jest, chodzi i całuje inne dzieci:rofl2:, a wczoraj nad jeziorkiem całą trójką byliśmy, nie odpoczęłam ani chwili, ale nic fajnie było. A w nocy taka straszna burza była:confused2: bałam się okrutnie, a mąż i Marti spali w najlepsze.

Futrzaczku też impezowy weekend miałaś, super, dobrze, że to ugryzienie Szymcia to nic poważnego, ja jestem cała pogryziona przez te wstrętne komary:confused2:
Jolek dobrze, że przeszło z paluszkiem, ale bólu współczuje
Matusia teściową miej w tyłku to Twój urlop, a ja nie wiem kiedy na urlop pójdę w tym roku:no:

Witam się przy śniadaniu.
Basiek, super, że jesteś zadowolona z weekendu, a przede wszystkim z kajaków:) Przynajmniej wyrwałaś się z codziennych obowiązków chociaż na chwilę:)
Matusia, to Twój urlop, a nie teściowej, nich się ciągnie:)

Dziecko moje pojechało do szpitala na założenie Holtera, później jedzie do babci, odbieram go po pracy. Denerwuję się czy sobie tego wszystkiego nie ściągnie i w ogóle jak będzie z tym funkcjonował do jutra. Przez to wszystko na robocie się wcale nie mogę skupić. Ciągle o nim myślę. Oby tylko wynik wyszedł ok.

Hejka :-)

Filiś jeszcze śpi :szok: zawsze o tej porze miał już druga drzemkę ale dziś wymęczony po wczorajszym pływaniu w basenie i ogólnie po dniu i odpoczywa . :-D:-)

Matusia- racja kochana ! asertywność to ważna rzecz! kochana rób to na co Ty masz ochotę :* buziam żeby się udało!
Madzik- ojjj kotek :* trzymam kciuki aby wszystko było w porządku! :tak:
Basiekk- ja też pogryziona też ... a dzieci ehhh i za przeproszeniem g... dają te różniaste preparaty!!!! :wściekła/y: cieszę się bardzo że jesteś zadowolona z kajaków i że miło spędziliście weekend! :-)

reklama
Hejka. My w trakcie sprzątania.

Futrzaczku my dziś wstaliśmy o 9:40 z Igorkiem:):)

Basiekk cieszę się,że kajaki udane i cały weekend super spędzony:):)

Madzik dobrze będzie zobaczysz:):):):)

Hope Ty masz wakacje??Chyba Zuzia :tak:

Matusia no chyba nie pozwolisz żeby Ci Reksio urlop układała:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry