reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Hope wiem że będzie ciężko szczególnie że nie mamy dziadków pod ręką aby pomogli, no ale dzieci razem się lepiej chowają i ja wdzę to po Nadii ona jak widzi dzieci to aż jej się oczy świecą. Swoją drogą gratuluję cycania jak tak dalej wam pójdzie to może będziemy cycać razem ty z Jagódką a ja z nowym bejbe:-)

reklama

Hope u nas też dziś słońce więc zaliczyliśmy spacerek. Musimy się trochę opalić bo ciotka jęczała,że młody blady jest.

Styna ech przypomniałaś mi o temacie brzuszkowym, przed oczami stanęły mi moje zdjęcia brzuszka aż mnie w żołądku ścisnęło. Sama nie wiem co jest lepsze dzidzia w brzuszku czy poza nim.

trochę ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziło:):)

Basiekk chce Ci się przy garach stać w taki gorąc???
Ja się wyciągnęłam z zamrażalnika gołąbki na szybko i obiad gotowy :tak:

Persefona a sama z dzieciaczkami nie możesz się wybrać do ZOO skoro małż taki niesłowny??? Pamiętaj że jak coś Cię trapi to my tu jesteśmy :*

Jaipur
a ogólnie jakie plany macie na pobyt w trójmieście??

Młodzież śpi od godziny, ja popijam kawkę. Popołudnie mamy zarezerwowane na spacerek z kolegą:)

Jolek nie mam wyjścia, dzieć na jutro pyszniasty obiad musi mieć :-), a poza tym jak będę robić gołąbki to już gorąca niet, ja na 16 dopiero w domku jestem, potem zabawa z gwiazdą w międzyczasie nastawię kapustę i ryż, na samą robotę przyjdzie czas jak gwiazda zaśnie:-).
Bosz jak tu wytrzymać jeszcze pół godziny??:dry: Chcę już do domku:baffled:.

W ogóle gdzie Wy wszystkie jesteście
?, zaglądam przez cały dzień co chwila, nawet z kim popisać nie mam:-(

Witajcie :-)
Podczytuję już parę dni a ciągle nie mogę odpisać :-(
Krzyś uciął sobie drzemkę, ja dla odmiany zamiast kawy - lody kawowe wcinam :-D
Internet stacjonarny zrobimy sobie od września a tak ciągle pożyczam od mężulka przenośny i już mam dosyć, chcę stały dostęp!
Zaraz idę robić kopytka. Aleście narobiły smaka na gołąbki.
Miłego dnia i pichcenia :-)

Hej hej :-)

u Nas ciepło ale pod chmurką :tak: młody śpi a Szymcio bajki ma czas na bajki a mężuś zaraz z pracy wraca. Później pewnikiem na rodzinny spacerek skoczymy o ile deszczyk nie zacznie padać z tych chmurek. :-)

Persefona- dziewczyny mają racje a jeśli niechcesz sama z dzieciaczkami to może ktoś z rodziny albo znajomi się wybiorą :tak:

oki zmykam mężuś wrócił :)

jolek, Hope u mnie to dluga historia. Powiem tylko tyle,ze zoo mamy daleko (ale za to z prawdziwego zdarzenia). I tak: zeby jechac,trzeba miec pieniadze-ja nie mam,nie pracuje,a mam meza sknere. Po drugie nie mam prawka,a pociagiem to prawie 2h - nie wyobrazam sobie młodego 2h siedzacego bezczynnie.Gabi tez sprawiloby to trudnosc. Po 3 mam dosc swojego montonnego zycia,zamkniecia w 4 scianach i uzaleznienia od kogos. Pragne zyci i korzystac z zycia. Dlatego na gwalt szukam pracy (niestety bez doswiadczenia i pleców to trudne). Planuje zmiany,ale wszystko po kolei. Na poczatku praca to priorytet.
Dzięki jolek-pamietam o was,ale nie o wszystkim moge tu pisac.A ostatnio robie rzeczy których byście nie poparły,więc wolę przemilczeć :)

Jolek ja też stwierdziłam że w taką pogodę też się nie będę przemęczać przy garach tylko szybką zupę krem z pieczarek ugotowałam ze względu na Nadię a później ewentualnie pierogi z zamrażarki na szybko. Swoją drogą to najdłużej pisany post jaki mi się trafił prawie dwie godziny go smaruję:szok:

hej laseczki

persefona jakoś mi się smutno zrobiło, że nie piszesz ,bo my byśmy tego nie poparły. Masz rację w tym,że chcesz się usamodzielnić, popieram:tak: i trzymam kciuki

jolek jak to jakie, wpadamy w piątek i bibka non stop do następnej niedzieli:-D No a potem wracamy:-p

u nas kiblowanie w domku, miałam iść do roboty przed urlopem, ale du** nianior padł na to co pół rodziny.Czy wirusa Prezesa:-D Więc idę wieczorem po zwolnienie do dr(bo w robocie chyba komuś na łeb coś spadło, bo mi zaśpiewali,że zwolnienie mam przynieść- chyba nie uwierzyli, a myśleli ,że na urlop już pojechałam), a przy okazji pokażę juniorka, bo niestety nadal trochę jest nie w formie( w sensie rzadkich kupsztali i braku apetytu).Jutro miało być szczepienie na ospę, to się dowiem przy okazji co z tym.

reklama
Mojeszczęścia udanego urlopu i trzymam kciuki za pogodę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Basiekk jak tam gołąbki zrobione???
My dziś cały dzień na dworku. Do domu wpadliśmy tylko na drzemkę a potem na papu :):):)

Ypra
super że do nas wróciłaś:) Bo wróciłaś???

Persefona
trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało po Twojej myśli. Może nie zarabiasz ale zajmujesz się dziećmi a to też praca!! Więc ciśnij męża za portfel!!!
Kurde ja też nie pracuję ale nie wyobrażam sobie żeby mi M kasy żałował. Oj działoby się wtedy działo :-D:-D
Pamiętaj że mamy odpowiedni wątek jak chcesz się wyżalić. Na pewno cię nie skreślimy, a nóż podniesiemy na duchu. Czekamy na Ciebie.

Futrzaczku
i jak tam udało się na spacerek wyskoczyć???

Styna
dawaj ziupę, to na jutro obiad będę miała:D

Jaipur a z rodziną się nie spotykasz (bo z tego co pamiętam to masz gdzieś w okolicy)?
Co tam z prezesowym wirem wyszło u lekarza?????

Kurde padam dziś na cyce, chyba za długo na słońcu dziś byłam.

Do góry