reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
styna jak nie teścik, to do roboty:-D
jolek spoxik, nam pasi. A tato to przecież jak co roku, jest na turnieju, bo on pocina w brydżyka. W weekend są dwa turnieje, więc cały dzień go nie ma.

Hej kochane
Jak miło, miałam co czytać z rana:-). Dzięki. Dzisiaj humorek jest, pogoda jest, cuksy są:zawstydzona/y::-D, więc czego chcieć więcej:-D.
Gołąbki zrobiłam, mam nadzieję, że gwieździe będą smakować, babci kazałam ziemniaczki ugotować i obiad pyszka.

Ja na urlop idę od 13 sierpnia, będzie ktoś jeszcze nad morzem?????:rofl2:
Futrzaczku super, chatka wolna, udanej zabawy:tak: i seksiku;-)
Jaipur wyganiam od Was wirusa, ale dobrze, że już lepiej.
Persefona kochana, czemu byśmy nie poparły? My nie jesteśmy od popierania lub nie, tylko od udzielenia wsparcia. Tulę.
Madzik???????????????????????????????????

Hejka :-)

coś mi dziecię nie chce pospać tak jak zawsze , słyszę że szkuduje u siebie, dam mu jeszcze chwilkę zanim wypiję kawkę ;-)

Basiekk- ha ha dzięki dzięki :-D;-)

a może ktoś ma ochotę wpaść na Wrocław ???

coś mnie główka boli :-( mam nadzieję że kawusia pomoże :-)

Basiek kochana, jestem jestem:*
Wczoraj mnie nie było, bo miałam wolne w robocie:) A tak serio to byłam ze sobą u endokrynologa i z Julczyńskim u kardiologa. Napiszę na odp. wątku co i jak, ale może później, bo teraz mnie robota goni.
Muszę się tylko pochwalić, że mi się dziecko rozchodziło:) Co chwilę łapie zająca, ale się nie zniechęca tylko wstaje i chce iść dalej:) Wczoraj w szpitalu wszystkich ludzi zaczepiał, do każdego musiał podejść i dotknąć:) Najbardziej go zainteresował taki trzylatek, który sobie w jakąś gierkę grał. Zaglądał mu przez ramię cały czas, bo koniecznie musiał widzieć co on tam robi:)

Kawka wypita , dziecko śpi a główka nadal boli ...

Madzik- tak teraz Nasze dzieciaki są wyjątkowo ciekawskie :-D

idę się położyć :* miłego dnia :)

Hejka:)

Igor zgarnął mnie dziś z wyra po 7mej :eek: więc teraz już ucina sobie drzemkę. Wpadam tylko na chwilunie bo zaraz idę tort działać dla M a jak młodzież wstanie to pomykamy na dworek:)

Jaipur to jesteśmy ustawione. Mam coś przywieźć ze sobą??

Basiekk ja będę ja będę nad morzem w sierpniu :-D:-D:-D:-D
Super że humorek od rana dopisuje:)

Madzik
mój młody też taki ciekawski:) Co tam Ci wyszło u tych lekarzy. czekam z niecierpliwością.

Futrzaczku żeby to było bliżej to już bym u Ciebie siedziała. Nigdy nie byłam we Wrocławiu.

Ech jakoś mi komp strasznie muli i się zacina:/

reklama
Futrzaczku położyć????? Nie za dobrze Ci? Zazdraszczam na całej linii:rofl2:. Tym bardziej , że Martynka w nocy dwie godziny nie spała tylko balowała:dry:. A położyłam się po 24:dry:.
Joluś udanego ciasta:-)
Madzik widzisz jakiego masz zdolnego synka, A kiedy Ty na urlop? Czekam na opis wizyt.

Do góry