reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

eee tam z polegiwania nici bo tak najpierw mężulko wpadł na chwilę do domku , potem mamcia zadzwoniła i o takie leżenie :-D odechciało mi się i właśnie robię sobie make up ;-) i postanowiłam wpaść do Was :-)

Joluś- szkoda szkoda kawał drogi Nas dzieli... :-( ale może uda się coś wymyśleć hmmm? mam nadzieję że torcik się uda :-)

Edit: i czas po Szymka powolutku się szykować , do wieczorka kochane :*

Joluś wycałuj swojego TŻ na te urodzinki :* i życz wszytskiego najlepszego od rodziny Futrzaków :-D:-)

Ostatnia edycja:
reklama
torcik zrobiony:)

Futrzaczku
makijaż w taki upał??? Ja tam zaraz idę z młodym na dworek więc nawet nie myślę o malowaniu. Pocę się jak świnia. Może i dobrze moje zbędne kilogramy się wytapiają !!
Wyściskam wyściskam od rodzinki kudłatków :-p Dzięki :*

Basiek, na urlop idę od 3 sierpnia do 17. W sobotę 4 wyjeżdżamy na mazury na tydzień. A Ty kiedy zaczynasz urlopowanie?
Joluś, miłego plażowania:) Jak ja Ci zazdroszczę:-p

Ja najprawdopodobniej idę na urlop od 13 sierpnia, piszę najprawdopodobniej bo mojemu koledze z pracy ma się rodzić dziecko i jeżeli "wyskoczy" przed terminem to będę musiała ze swoim urlopem się wstrzymać bo oboje na urlop nie pójdziemy. Ale jeżeli nic się nie zmieni to od 13 mam labę:tak:. Raczej nigdzie nie wyjeżdżamy to znaczy mąż nigdzie bo na budowie działa, ale my z Marti sama nie wiem, może zabiorę ją gdzieś na dwa dni nad jezioro. Zobaczę jeszcze.

Witam się,

właśnie pożarłam lody kawowe. Tylko takie mi smakują ostatnio.
Styna wow 6 lodów!
Jolek tęskno mi było, a ciągle coś na przeszkodzie. Ale w końcu poszłam po rozum i stwierdziłam, że muszę mieć czas na siebie i maj :-)
Mały śpi, a ja hałasuję na kompie. Ostatnio jak miałam go na kolanach przy kompie, wymontował spację i teraz strasznie ten przycisk hałasuje :wściekła/y:

My wybieramy się 10 sierpnia nad jeziora do teściów. Mam nadzieję, że Wszystkim dopisze wspaniała pogoda.

cześć laseczki,
u nas przygotowania, pakowanie, gotowanie(obiadu- wiecie dwa dania i deser:-D)lekkie ogarnianie chałupy(bo pani od pomocy nie przyszła, poległa na wirusa Prezesowego:-D).Wychodzi na to ,że młodzież się spakuje w 2 torby a my z mężem w 1.:rofl2:
basiekk u nas jest jeziorko:rofl2: właściwie to zalew, ale tez fajny.
Futrzaczku i nawet makijaż Ci się chce robić,musisz byc super zorganizowana:tak:
jolek Igiego zabierz:rofl2:

hej , ja znów nie mogłam sie zalogować bo mi komp zacinał..:/ wczoraj to nawet ledwo na gg sie zalogowałam :/ ehhhh
nadrobię was wieczorkiem bo zaraz uciekam na plażę :-)

druga drzemka Filiśka trwa więc jestem :-)

Joluś- ha! może za dużo powiedziane make up :-D bo żadnego podkładu ani cieni nie nakładam , jedynie róż , i oczka podkreślam bo racja jak mówiszz w taki upał wszystko by spłynęło :-D , rano jak lecę z dziećmi to idę jak straszydło na szybko :-p a że potem mam czas i lubię ładnie wyglądać to się choć trochę staram hi hi
Jaipur- tak racja dla dzieci to torba nie ma końca bo nigdy nie wiadomo co się może przydać , ale Wam fajnie :)
Kamcia- miłego plażowania :)))
Ypra- i fajnie że znajdujesz czas dla Nas :)) nad jeziora ? czyli na Mazury ?

Hej mam chwilę dla siebie więc wpadłam. Nadia na wycieczce na farmie wróci dopiero za godzinę więc luzik.
Persefona przepraszam posty nam się zeszły w czasie, i nie doczytała. Kochana my nie sąd nie oceniamy, jedynie możemy udzielić rady i wsparcia, więc jak coś to wal do nas jak w mur. No i masz rację musisz się trochę uniezależnić znaleść jaką kolwiek pracę no a co do jazdy pociągiem Nadia wytrzymała bez problemu 2 godziny w autobusie przypięta pasami, w pociągu też nie było problemu.

reklama
Do góry