reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
i widać że weekend :-D

teście się pakują więc od jutra wolna chata real! jutro już pierwsi goście zapowiedziani hehe , zrobiłam "ala" torcika czekoladowo wiśniowo borówkowo bito śmietanowy :-D ( mam nadzieję że zjadliwy bo miałam mega przeboje musiałam pedzić po nową śmietankę bo jedna mi się zważyła :baffled: ) mężowi choć w niedzielę ma urodzinki dopiero to jednak jutro czeka go wysyp gości bo w niedzielę chcemy pojechać do Krasiejowa do parku dinozaurów :tak::-)

a teraz spijam sobie kochanego Desperadosika :-)

Edit: zmykam obejrzeć otwarcie igrzysk ! super znowu będzie co pooglądać w tv :))) POLSKA tutututu Polska tutututu :))))

Ostatnia edycja:
hej laseczki, podro znad morza, byczo jest:tak:
zaliczyło sie gofry i flądrę z frytami, zabawę w helikopterze i na koniec sjesta na balkonie:-D

Załączniki

• P7270537.jpg
    P7270537.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 45
  • P7270545.jpg
    P7270545.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 43
  • P7270548.jpg
    P7270548.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 47
I ja witam wieczorkiem. Dzionek w domku spędziliśmy Igi jakiś zamotany i ja @ dostałam więc nie miałam siły na ten skwar się ruszać.Pod wieczór pojechaliśmy do dziadków w odwiedziny. Znowu "teściówka" ciśnienie mi podniosła bo kiedyś tekstami do mnie waliła że gruba jestem a teraz się na Igora przerzuciła!!!! Powkur*ia mnie jeszcze trochę to znowu nas kilka miesięcy nie zobaczy i tyle będzie.

Ypra to długo śpi Krzyś. U nas też jedna drzemka.

Futrzaczku
to miłego balowania jutro.

Madzik
a gdzieś Ty od rana była?

Styna
mam nadzieję że nic się nie pogniotło w locie :D

Nas jutro może nie być, bo do południa to ogarniać chawirkę będziemy jak to w sobotę tak bardziej gruntownie, a po południu jedziemy na spotkanko z Prezesem:) Ech już się doczekać nie mogę :)

Powróciłam!
Przepraszam za nieobecność ale po morzu i urlopie, trudno było mi wygospodarować chwile na kompa. W te upały w dzień jest tak gorąco u nas w domu, ze wszystko robię dopiero wieczorem.
Nie wiem co mi sie uda nadrobić, a co nie. Na razie to poznaję na nowo mój komp, którego nie miałam w rękach od 3 tygodni :-p

Witam!
Ja tylko na chwile.
Mnie od jutra tez nie będzie bo wyjeżdżamy do rodzinki na Podlasie pewnie we wtorek albo środę zawitam ponownie:) Ach boje sie tej jutrzejszej podroży z Oliwierkiem, wyjeżdżamy wieczorem to może prześpi podróż.
Przyjemności. Buziaczki!

reklama
Witam się, temat ogarnęłam, widzę, że wszyscy wakacjują, więc przyjemnego wypoczynki i dużo dobrych wspomnień :-)

Do góry