reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Hej!
Widzę, że wszyscy w wakacyjnych nastrojach:)
Alex, udanej podróży!
Matusia, witaj z powrotem urlopowiczko:)
Jolek, Jaipur, zazdroszczę bibki:)

U nas weekend udany, ale ja już myślę o tym, że od piątku urlopik:) Wyjeżdżamy w sobotę rano:)
Miłego dnia kobitki!:)

reklama
Cześć kobitki. Ja dziś wcześniej niż zwykle bo młody padł przed 11tą. Wcześniej sobie troszkę powymiorował:/ Zobaczymy co nam dalej dzień pokarze:confused:
Pogoda jak na razie nas nie rozpieszcza, dziś już zdążyło popadać.

Robię kawkę czy któraś się też pisze???

Jaipur Igorek grzeczny ale Olusiowi też nic nie brakuje:) A jakie ma gadane chłopak.Igor przy nim to niemowa:(

Madzik do piątku już niedługo tydzień szybko zleci :):) a na ile wyjeżdżacie??

Basiekk jest czego zazdrościć...:) Fajnie jest tak się spotkać. Piszesz z kimś tyle czasu a tu sobie uświadamiasz że taka osoba naprawdę istnieje.Oglądasz zdjęcia takiego Juniorka a tu masz go na żywo i jest jeszcze słodszy niż na fotkach:):)

Joluś, mam nadzieję, że się Igi nie pochoruje. Dawaj znać na bieżąco co się dzieje.
My wyjeżdżamy na tydzień, od soboty do soboty. Liczę tylko, żeby pogoda choć trochę dopisała:)

Och mam nadzieję,że wsio ok będzie. Jak na razie wstał z 2,5 godzinnej drzemki i zachowuje się normalnie. I humor widać lepszy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się,

Jolek do roboty nie dało się zagonić, za to teściowie zrobili niespodziankę i z wizyty zrobił się nocleg :wściekła/y: I jak tu człowiek ma się czuć u siebie skoro nic o tym wcześniej nie wie? Z noclegiem nie ma problemu, ale czy nie można normalnie zapytać?
Cieszę się, że z Igim ok :-)
Jaipur jak to co? Bibkę zrobię, wszystkich już zapraszam :tak:

Drugą noc Mały nie pił mleka w nocy, jestem mega happy. Obyło się bez drastycznego odzwyczajania, byłam za miękka by go poić wodą lub nic nie dawać. Mam nadzieję, że u niego to już na stałe.

Do góry