reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Wpadam się przywitać i życzyć miłego wieczorku.
Ja od wczoraj mam siostrzenicę na wakacjach (siostra jutro idzie na wywołanie do szpitala). Odwiedziliśmy dziś plac zabaw i sklepiki po drodze. Normalnie gaduły niesmaowite plus młody granadziarz ;) Opakowanie apapu nie pomoże :p
Uciekam. Padam na pysk, a tu jeszcze kąpanie, kolacja, opowiadanie bajki...ehhh

Witam sie po przerwie..
Weny na pisanie brak.. w piatek musielismy uspic naszego psa :'(
dolek straszny :((((...

Jestesmy jeszcze w DE, na razie nie wracamy, <a mialysmy!> nie mamy jak, wszystko sie skomplikowalo. W ogole jakis zly duch sie kreci chyba kolo nas, biorac pod uwage to co sie dzieje wokol i to jak sie wszyscy zachowuja :/

Mam nadzieje, ze Ci co mieli wyzdrowiec juz wyzdrowieli!
Paula jak dzieciaki?? Jolus dobrze, ze z Igim jednak ok. I jak fajnie, ze spotkanie z Prezesem wypalilo!
Milych urlopow kochane zycze! Jak dobrze, ze to tuz tuz :))

Aaaa Polka sie rozchodzila, coraz wieksze dystanse pokonuje i coraz chetniej. Mielismy tydzien upalow, wiec nawet udalo sie skorzystac - woda w basenie, opalanie, mrozona kawka z lodami, truskawki.. chwile bylo milo ..

Ypra następnym razem nie wpuszczaj do domu :tak:;-)

Majeczka co się dzieje u Was???

Persefona
to wesoło masz :) Trzymam kciuki za siostrę,żeby jak najszybciej dzieć wyszedł:)

Futrzaczku
a się rozpisałaś :p

Kurde młody mi popołudniu znowu zwymiotował:( zobaczymy co przyniesie wieczór jak coś to jutro lekarz. Aż się boję:/

Jaipurka jutro chyba nici z naszego plażowania ale mam nadzieję,że przed Waszym wyjazdem jeszcze się zobaczymy :tak:

Witam sie i ja.
Maja dopiero zasnęła, Mateusz ma już 7 minut spóźnienia od kolegi nie wrócił, mąż poluje, a ja siedzę sama. Ale to nic, poczytam sobie spokojnie wszystko co tam u Was.

Matusia i co kara będzie dla Matiego??? A co się z nim w dzień dzieje jak Wy w pracy, z reksiem siedzi czy do niani chodzi z Mają??

Igi właśnie zasypia. Pewnie nie zasnę dzisiaj i będę pilnować czy nie wymiotuje przez sen:(

Jolek, kary nie ma bo wprysł zaraz po tym jak to napisałam i przepraszał za spóźnienie, ale musiał :-D Michała pocieszyć, bo ten płakał, że Mati już musi iść a jego mama nie pozwoliła mu przyjść do nas. Więc, mój wspaniałomyślny syn - pocieszał kolegę :sorry:. A jak ja w pracy, to jest teraz z mężem też, a jak nas obu nie ma to On sam zostaje, wstaje ok 11 - 12 włączy tv, na pierwszą reksiu go na obiad woła i potem idzie do kumpli i melduj się u reksia co jakiś czas, albo był tez ostatnio u mojej siostry najmłodszej na wakacjach.

Ech żeby z tego pocieszania nic dziwnego nie wyszło :-D:-D;-) Co to za kolega "jęczybuła" ??
No to już dorosły facet z Mateusza skoro sam w domu zostaje :):)

Matusia, męska przyjaźń nie jest obca Twojemu synowi:-) Jak trzeba to musi kumpla pocieszyć i tyle:-D;-)
Jolek, jak tam Igi się miewa?
Maja, gratki dla Polci z okazji chodzenia:tak: My też już dreptamy:tak: A jak Polusia stópki stawia? U nas cały czas na zewnątrz.

reklama
Mateusz jest w ogóle taki litościwy, zawsze był. A ten kolega to nie jęczybuła, tylko właśnie taki rojber, co to zawsze ma co chce, to raz mu matka nie pozwoliła, to wyje.

Do góry