Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Styna dzielna kaskaderka z Nadii, JOlek trzymam kciuki by już było z Igorkiem ok.
My się też zapisaliśmy do ortopedy. Wolny termin był na 27.08, ale to dobrze, akurat wrócimy od dziadków.
przepraszam ale ja też coś ostatnio weny nie mam... nie wiem chodzę zmęczona non stop ehhh , teraz też z chęcią bym się połozyła ale jeszcze muszę ziemniaki przypilnować...
kochane bawcie się dobrze ,nie chorujcie i nie gniewajcie na Futrzaczka mam nadzieję że mi szybko minie :* Całuski :*
Futrzaczku nie gniewamy się i czekamy aż ci siły wrócą Jolek @ przyszła, troche mi smutno ale za miesiąc wesele i mam ochotę się trochę napić zanim znowu abstynencja nastąpi
Futrzaczku ja od niedzieli taka do niczego jestem :/
Do tego od dwóch godzin strasznie mi w brzuchu jeździ. Młody teraz też siedzi na nocniku i tak rzadkawa kupa z niego wylatuje
Hallo!
My już wróciliśmy. Podroż w dwie strony Oli zniósł bardzo dobrze bo spał sobie smacznie. Uf jaka ulga a tak sie bałam, że obudzi się i będzie ryk. Wybawiliśmy się, nagadaliśmy się, najedliśmy się. Oliwierek był bardzo grzeczny, dzieciaczków było dużo, wiec miał zajęcie. Szczególnie jedna z kuzyneczek 11-letnia niańczyła Go cały czas-kochana Juleczka.
A teraz po nadrabiam co tam ciekawego naskrobałyście.
Jolek oj chyba Iguś jednak załapał wira Juniorkowego- biedaczek. Styna a jednak @ a juz myślałam ze jednak zaskoczyliście niespodziewanie