reklama

Maj 2011

Jolek zdrówka Wam życzę,
Kamcia fajnie, że imprezka wypaliła. Mi się też udało wczoraj z koleżanką przy winku spotkać, jaka miła odmiana,
Karolka powodzenia na kursie,
Madzik super pogawędka ;)

Dzień szybko minął, jakaś ciągle zmęczona jestem i jest mi niedobrze. Chyba szybciej się położę.

reklama
Jolek zdrówka dla Was!!
Madzik super sobie pokonwersowaliście!

My mamy kolejny triumf bo oli znowu zasnął na noc bez cycusia:) hurrraa oby nie zapeszyć tylko....Ciekawa jaka będzie nocka..
ale z drugiej strony moje cycki przepełniają się na maxa trochę ręcznie odciągam aby poczuć ulgę.

Alex to super wam idzie teraz już będzie z górki.

U nas znowu było kupę gadania. P zmywał. Wiem że jakbym sama to zrobiła byłoby szybciej i bez dyskusji typu po co obiad gotować, ale z drugiej strony wiem że jak raz odpuszczę to potem on już nigdy nie będzie chciał nic zrobić. Zresztą i tak zmywa tylko po obiedzie ja zmywam cały dzień na bieżąco on tylko ma dwa garnki i talerze i widelce. Nagada się przy tym choćby miał zmywania na kilka godzin.

Styna masz rację, twarda bądź. u mnie mój M zawsze wieczorem zmywa gary (to są też od razu te po obiedzie:-D).
Dzięki dziewczyny za życzonka. U nas choróbska ciąg dalszy.Ja trzymam się w miarę ok, za to M wylądował w szpitalu:( Wymioty, biegunka i brak jedzenia tak spustoszyły M organizm że jego nieszczęsne serducho się odezwało:/ Tym razem zatrzymali go w szpitalu bo nie mogli go unormować. Niestety musieli mu zatrzymywać akcję serca i odpalać go prądem:/ Puls mu dochodził do ponad 200uderzeń na minutę!

Karolka super,że się odezwałaś. Super,że się dalej kształcić będziesz:)

Alex widzę twardo oduczasz cycusia. Gratuluję postępów:)

Ypra
to chyba to ciepło tak nas wykańcza:(

Madzik udany jest ten Twój Julek :):):)

No tak,można to tak nazwać "reset".

Styna on ma częstoskurcz serca. Właśnie mi napisał że wraca do domu. Szok!!!! Niby po tym odpalaniu trzymają 24 godziny na obserwacji, a tu go po godzinie wypuścili :szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry