Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szkoda tylko, że tak jak mówi Styna, na inne układy taki reset nie działa
Oby już było dobrze &&&&
Będę zaglądać do Was dzisiaj, o ile mi robota pozwoli, za to od jutra mnie nie będzie. Odezwę się w przyszłą niedzielę albo w poniedziałek, żeby zdać relację jak tam w żłobie idzie. Mam nadzieję, że zatęsknicie za mną choć trochę;-)

Uśmiałam się z pogawędki Twojej z synem.
.
i w nocy budzi się minimum trzy razy i płacze taka rozespana, zwyczajnie mi jej żal, choć tej nocy budziła się 6 razy
, najlepszy jeden raz obudziła się kwęka nie usłyszałam bo jakoś twardo spałam, więc kwękanie przerodziło się w płacz, ja też dopiero po dłuższej chwili usłyszałam, chyba jej się znudziło bo zobaczyła, ze nie ma rezultatu więc stanęła w łóżeczku, miś pod pachę i woła MAMA, MAMA, rozbroiła mnie
.
Taki ze mnie ogrodnik że hoho. teraz ciasto na paszteciki mi rośnie a ja was podczytuję.
fajnie :-)
kurcze kochana dużo zdrówka dla Was!!! i pilnuj tego chłopa swego bo nie ma żartów a szpital wydaję mi się że trochę nie rozsądnie postąpił no chyba że brał pod uwagę że mieszkacie naprawdę blisko ... Całuski :*
będzie dobrze :* tulu tuli :*
a za pracę trzymam mocno kciuki! oby szybko się znalazła!