reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Jolek a coś by się znalazło między ziółkami może :-D;-)

Co się śmiejecie z dzwoniących, moje obie dzwonią na uszach przed snem, pierwsza na moim, druga na swoim :-p

Jaipur bo ty licytować nie umiesz:-p;-)

reklama
oj cicho babole;-) mam już tyle kiecek, że w sumie to chyba lepiej ,że mnie przelicytowali.No ale była booska...ech:-D Ja licytuję ręcznie, bo lubię:rofl2: a jak nie chce licytowac to poza aukcją kupuję:-p

poza tym witam się,

no własnie, co się stało Kamci?:-p

p.s pogoda się popsuła:rofl2: podlewa mi ogród

Hejka

na razie się nie poprawiło i szczerze powiem że kurwicy dostaję tak mnie to drażni! :wściekła/y::-p

chyba czas na kawkę :-D

ciasto na naleśniczki leżakuje , Filip też :-p , ja sobie chatkę ogarnęłam więc luzik , pogoda hmm taka se ;-)

dziś w planach odwiedzić rodziców i pochodzić po sklepach za jakąś bluzeczką czy cuś. :-)

Karolqa
- ja się zawsze zastanawiałam nad tym programem do licytowania ...
Jaipur- to mówisz hobby takie masz :-D:-p

Witam. Komu kawkę???
Wstaliśmy dziś przed 8mą więc już posprzątane mamy z grubsza. Zostało mi kuchnię wyszorować ale to jak już młody spać pójdzie.

Jaipur u nas słońce ale dalej wiatrzysko straszne :/

Styna no to teraz Nadia na plac zabaw nie musi sama wędrować, bo ma swój prywatny przy domu :-p

Karolqa-ten program to snajper ?

hmm ale pycha kawusia :-) tylko że szkoda że zajadam do niej sezamki ! uwielbiam ! a jestem na diecie znowu ~! ehh nie ma lekko jeśli ktoś ma predyspozycję to tycia musi bardzo uważać... ale waga mi spada a to cieszy- zobaczymy :-p

reklama
Do góry