reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Ale wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ypra GRATULUJĘ kochana z całego serduszka!!

Jaipur i jak tam u ortopedy???

Hope bo Ty leń jesteś :-p

Wybraliśmy się w końcu po tą kotarę:) Potem zaliczyliśmy z buta spacerek z piesem:):) A zaraz się ubieramy i idziemy po wodę bo mama nie będzie miała co pić :(

jolek a nic, nudy;-) dostaliśmy zalecenie chodzenia w wyższych butkach, więc wydaliśmy 300zł w bartku na dwie pary, jedne jeszcze letnie z przeceny a drugie na jesień. Dzien bez szopingu to dzień stracony:-D

Ypra gartulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U wszystko dobrze, tylko ze w nowej szkole bardzo duzo zadaja i ogolnie troche ciezko jest.
Jak tylko sie ogarne bedzie mnie wiecej. buziaczki

Ypra- GRATULACJE!!!:-):tak: ale super kochana , trzymajcie się cieplutko z maleństwem :*
Joluś- teraz jestem na "ala" dukanie ! czyli głównie białko , spalacze tłuszczu i takie tam choć jeszcze zdarzy mi się coś słodkiego czy niedozwolonego ale waga spada powoli ale jednak - zobaczę jak nie będzie to szło za bardzo to jednak zdecyduję się na dietetyczkę tym razem. a Ty kochana dietkujesz coś ? bo woda widzę musi być ? fajnie fajnie i trzymam kciuki jak coś :*
Karolka- ehhh widzisz tak to jest ale warto warto dasz radę ! :* buziak czekamy :*
Jaipur- mam nadzieję że prezes teraz mając dwie pary nowych zajefajnych butków zacznie śmigać odważniej! :tak:
Hope- dobra dobra nie sprzątam ... :-p nie wierze że dwójka dzieci , psiaki i mąż są aż takimi czyścioszkami :-p;-)

Basiekk
- kotek gdzie się podziewasz ? jutro Twój wymarzony piątek! :-)

Zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu. Chyba na dziś wystarczy, rano dopakuję :-p
Jolek, futrzaczku trzymam kciuki za dietki, niech kg lecą w dół,
Karolka trzymam kciuki, by Ci się dobrze uczyło.

reklama
Ypra a jak tam teściowa już wie że będzie miął kolejnego wnuka??? To jest planowana dzidzia czy Wam się wpadło?? I po co kobito wracasz do pracy przeskocz z wychowawczego na L4.

Do góry