reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Hejcia :-)

Ja już po kawce ,meczu na boisku i teraz też leniu****ę bo młodzian śpi :)

Joluś- nie jesteś wredna nic a nic! i kurczę starsznie mi przykro że tak dziadkowie postępują :((( moja mama ma ciężko aby dwa dni wytrzymać bez wyściskania łobuzków :( ehhh wiesz co a może skrobnij im list ? chyba im się należy! :* tulę mocno
a widok Igorka słodziuśki :*
Basiekk- fajnie że wsio ok z Marti :) a My też wczoraj zaliczyliśmy guza na czole - walnął o łóżko ;/ chuchamy w czółko :* ojjj i kawalerzy w ruch już idą :) super :*

hahaha każda Yprze zazdrości a do roboty czemu się nie bierze ? hmmm :-D:-)

reklama
Futrzaczku ja żebym miała większe mieszkanie i lepszą sytuację finansową to nawet bym nie zastanawiała się nad starankami :tak:

Poczekam sobie troszkę niech się jeszcze nazbiera i wtedy powiem starym co myślę...a powiem na pewno!

Witam młoda gniewna śpi:-) ja mam tonę prasowania:baffled: Kurcze kupiłam sukienkę na Ebay śliczna mówię a to poprawiny załatwione po czym czyt:baffled:m na dole strony "sprzedawca ma urlop do 16 sierpnia" cholerka za nic mi nie dojdzie, 18 wylatujemy. :wściekła/y::wściekła/y:
Jolek masz rację olej ich na trochę to może pomyślą co robią. Twoja siostra najlepiej jakby też bunt zrobiła. Kurcze moja tez o 7 wstaje i dopiero 11:30 - 12:30 odpada.

Styna moja siostra buntu nie zrobi bo to taka doopa jest!
Lipa z tą sukienką wyszła. Ja odkąd zaliczyłam wtopę bo nie przeczytałam wszystkiego na allegro i przyszedł nam rowerek bez bujaka teraz czytam wsio od deski do deski.

Jolek wspolcuje sytuacji z rodzicami:(

Futrzaczku jakbym miala prace i mieszkanie jak najbardziej bym sie starala moze uda sie za rok:)

Przyszlam sie pozegnac uciekam sie wczasowac;) Jeszcze tylko w poniedzialek i we wtorek zawitam bo musze cos w zielonej zalatwic a wczesniej sie nie dalo;) to udanego weekendu;)

Jolek współczuje takich rodziców, moja mama też jak Oliwierka nawet jeden dzień nie widzi to strasznie tęskni za nim i dzwoni co i jak. Za to teściowa ani nie zadzwoni i przychodzi bardzo rzadko, ale mi akurat to na rękę heheh.
Widok Igorka bezcenny. Mój Oli chyba by nawet nie wiem jak bardzo był zmęczony to sam by nie zasnął:(
Karolq miłego wypoczynku:)

Alex Ty to masz dobrze z tą mamuśką pod nosem. Igorowi czasami zdarzy się tak zasnąć.Jakiś czas temu właził na kanapę i tak jak się wgramolił to w takiej pozycji zasnął z doopskiem w górze:-D

Karolq wypoczywaj kochana,tylko tym razem żadnych świństw nie przywieź :-p

Mam pytanko jak wrzucę filmik na you tube to kazdy go będzie mógł zobaczyć czy sa tam jakieś ustawienia prywatności bo chcę wysłać filmik z Olim do kuzynki i zastanawiam sie jak najlepiej to zrobić?

reklama
Do góry