reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Dobry wieczór :)

Kochane dziękuję za dobre słowa odnośnie wyjazdu. Oby pogoda dopisała. Oby dzieciaki podróż zniosły. Oby wszystko było ok :)

Byłam dzisiaj z koleżankami z pracy u innej, co jest w ciąży. Kurcze, a niedawno ja biegałam na usg :)

Dzisiaj w pracy tak się wkur... Klientce nie spodobało się coś w moim zachowaniu i naskarżyła mężowi, on mojej teściowej i afera. Najgorsze, że nie wiem CO ją tak wzburzyło bo nic takiego nie powiedziałam. I dwie koleżanki były przy tej rozmowie i też nie widziały nic złego w niej. A tu nagle taki foch... Nie ogarniam... Ale zagotowałam się niemiłosiernie... A potem rozżalenie. Najgorsze, że ja tę klientkę będę oglądała co miesiąc i jej męża tym bardziej. Jutro muszę do niego zadzwonić bo coś musi mi wyjaśnić z fakturą. Kur... W takich chwilach przypominam sobie czemu nie chciałam wracać do roboty. Grrrrrr

reklama
Bry czór :-)

Marzanno uda się wyjazd, co się ma nie udać. Szkoda tylko, że nie planujesz delektować się lokalnymi specjałami (te obiady?) Karty z ubezpieczeniem z NFZ macie? Auto ubezpieczone dodatkowo? To w drogę :-)

Futrzaku dzieci zachwycone morzem, dlatego pojechałam a Bieszczady w planach mamy na przyszłość :-)

Joluś a Ty wiesz jak szkodliwy jest Dukan mam nadzieję? W pełni jesteś świadoma efektów?

Madzik jest nadzieja, że w końcu obędzie się bez płaczu, super! O ile lżej Wam będzie obojgu!

Alex kolejnych 8, tylko w samym szczęściu!

Hope nie mamy ubezpieczenia z nfz ale mamy jakies super pakiety do ubezpieczenia samochodu w razie choroby i jeszcze jesteśmy niby VIP w jednym banku ze względu na program jakistam oszczędzania i w ramach concierge też mamy opiekę lekarską. Poza tym ze zwykła chorobą nie pójdę do tamtejszego lekarza :) A od poważnych to niech nas los chroni :(

Idę spać :)

Mimo wszystko polecam za granice zawsze zabierać Kartę Ubezpieczenia Zdrowotnego, bo koszty leczenia nawet zwykłego gila potrafią być straszne ;-)

Załatwienie i wydanie od ręki, nie trzeba czekać, wystarczy podjechać do NFZ w swoim mieście wojewódzkim :rofl2:

Hello!
Julek w żłobku, protestował przy rozstaniu, mam nadzieję, że mu szybko przeszło. Dziś zostawiam go na dłużej, tak żeby drzemkę zaliczyło, bo od jutra czas do roboty wracać...
Vi, Julek dziś ma 5 dzień w żłobie.

Dopijam herbatę i jadę do lekarza z tym kręgosłupem nieszczęsnym.
aaa, samochód mi się rozp....ił wczoraj:wściekła/y: Zawsze k... coś:wściekła/y:

Doberek.

Właśnie w robocie jem danio waniliowe z wkrojonym bananem :)

Hope ja wiem, że to niby od ręki i tylko podjechać ale u mnie do NFZ jest 50 km, musiałabym się gonić sama z młodym bo małż w pracy. A ja już nie mam czasu do stracenia bo jutro gotowanie a pojutrze pakowanie i papa. Leki bierzemy ze sobą i damy radę ;)

Madzik Julek w końcu przywyknie. Będzie dzielny :)

Witam sie upalnie znowu...
tesknilam za ciepelkiem ale takie siedzenie w domu, 3 pietro .. to ja mam w d.....!!!!!! Chce na wakacje! nad wode!!!!!!!:-:)-:)-:)-(
..jak w wiezieniu...

Ale mialysmy wieczor... Pola do polnocy nie dala sie uspac, padalam! z nog po calym dniu, goracu i bieganinie..bez prysznica aaaaaaaa!... a ta w lozku ryk, w lozeczku ryk,,, tylko zabawa i mama mama mama jej w glowie byla - strasznie pobudzona. Cyrk. W koncu wymacalam jej dziasla w poszukiwaniu tej czworki co sie u gory z lewej strony pojawic miala na dniach - a tam nic.... tylko sopelek maly... za to na dole, znowu po prawej <tylko z prawej strony zeby jej ost.wychodza> trzonowiec wielki! cala powierzchnia na wierzchu juz!:szok::szok: syrop dalam, znowu cycek, 10 minut dziecko odpadlo...

Jolus - nie, nie, nie to nie byl film ;))) cala ulica jeczala, life jak nic!
A tak w ogole z checia bym sie przeprowadzila w Twoje okolice :tak:
Aha, u fryzjera zaszlalam, namowily mnie dziewczyny :p , strasznie dlugo sie nie widzialysmy ... - zrobilam ombre, bo dosc wlosy zapuscilam, ale takie delikatne, utrzymane w tonacji karmelowej, nie jest zbyt 'mocne, wyraziste i oczywiste' :pP oprocz tego strzyzenie i pielegnacja nawilzajaca - tego im trzeba bylo!!!

Madzik
- tak sie ciesze, ze bylo juz calkiem ok :)) w zlobie! na pewno poczulas ulge :***

Lepi - kochana nasza, fajnie, ze troszke odspnelas w robocie :)

Marzena - ja tez zycze udanego wyjazdu ;) i niechorowania! sio! Tylko szkoda, ze wałówe ze soba musicie taskac, ale duzo znajomych, ktorzy jezdza do Chorwacji zabieraja ze soba jedzenie. weki itp. Karty z NFZ tak jak pisze Hope zawsze zalatwiam sobie i Polci - ale ja mam do odzialu 2 ulice.

Styna
- no masakra z ta pogoda... siedzimy w domu.. na dwor poznym popoludniem,,,,, jeszcze auta nie mam, bo m wraca kolo 16, 17tej codziennie. A jak u Was co porabiacie w PL? bylas juz u fryzjera? moze jako sie uda jeszcze, moze wpiatek - ma byc 'chlodniej'...

reklama
Do góry