reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam:)
No to chyba wybraliśmy sobie Kołobrzeg na nasz krótki urlop. Będę dzisiaj dzwonić o nocleg bo znalazłam ciekawa ofertę we wtorek byśmy ruszali i do piątku/soboty chyba sobie po odpoczywamy i nabiorę nowych sił na powrót do pracy od poniedziałku:) Zastanawialiśmy sie nad Sopotem?
Jaipur a wy gdzie wynajmowaliście i ile płaciliście jak można wiedzieć?

Pozdrawiam:)

Edit:)
No to jedziemy do Kołobrzegu od 28-31.08 jupiii ale się cieszę i już nie mogę się doczekać!!

Ostatnia edycja:
reklama
Bry :-)

Miłego i udane weekendu :-)

Jupii, jesień niedługo, już czuję cudowny zapach deszczu i opadających liści :laugh2: O grzybach nie wspomnę :-)

Alex u nas chłodno i wilgotno, ciepłe ciuchy mogą się przydać ;-) Może się jeszcze polepszy? Życzę :-)

Ja jeszcze oddycham, ale nie wiele już mi brakuje :-D
Prawie już jesteśmy rozpakowani. Jutro goście, więc dzień też na zakupach i pichceniu zleciał. Mieszkanie wygląda jakby huragan przeszedł, może coś jeszcze zdążę poupychać. A tak fajnie wyglądało, jak wróciliśmy - tyle przestrzeni, porządek.

Heja kobity. W dzień nie miałam czasu na kompa, a po południu spotkanko z Andzią:) Super było:) Spiliśmy kawkę w domku a później ruszyliśmy na spacer. Pogoda zrobiła nam niespodziankę bo jak byliśmy nad morzem to słonko wyszło. Chłopaki dogadywali się w miarę dobrze, choć Igi kilka razy próbował pokazać na czyim terenie się znajdują :zawstydzona/y: Zdjęcia wstawię na :ninja2: bo nie wiem jak tu ze szpiegowaniem.

Alex było trzeba Sopot wybrać :tak:

Hope z czego tu się cieszyć...jakaś dziwna Ty jesteś :-p

Ypra och Ci goście nie dadzą Ci odpocząć :p

Jaipur to jak tam dzisiaj, popracowałaś?? :p

Ostatnia edycja:
laski, nie śpijcie!!!:-D
chociaz pogoda skłania wyłącznie do tego.Szkoda, że juniorek chce wyłącznie na podwórko:dry: juz raz był spacer w deszczu, no ile można, brr

Jaipur spacer w deszczu?? Że Wam się chciało:p

U mnie poziom mocy dziś na zerze...Późno poszłam spać kiepsko spałam do tego..ech czekam aż tata z roboty wróci i w kimę pójdę.

Witam się bo to powinnam zrobić na samym początku. Z pogodą u nas też kiepsko,rano niepewnie wyglądało słoneczko ale jednak się schowało:( i temperatura spada:(:(

reklama
Do góry