reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
A u nas nie jest slonecznie i nie bedzie :pP

Witamy sie, tzn ja, bo Polinezja .. spi! juz 3 godzine!
Ale bidulka goraczkuje troche od wczoraj, wiec jest bardzo zmeczona... co innego wieczorem,, w ogole od 2 dni takie cyrki z usypianiem, ze glowa boli...
Zabkowanie u nas w pelni, chyba cala reszta trzonowcow wychodzi..
Goraczke ma chyba 1 raz...

Jolek
- ale fajnie, ze spotkanko udane! i ze slonce sie pojawilo nad morzem ;))

Lepi
- udal sie wypad do Zoo?? U nas znowu nie, po pierwsze leje cala noc i cale rano do poludnia... po drugie Polka cos nieswoja.. a jak Zoska - przeszla jelitowka calkowicie?

Basiekk - szarlotka pycha! dziekuje :* Jak Marti u dziadkow sie sprawowala?

Ypra - postaraj sie wypoczac! Chyba jeszcze nie gratulowalam,:zawstydzona/y: mialam sporo nadrabiania... - a wiec - wszystkiego dobrego :)))) .. a mieszkanko niech m ogarnie :p

Alex - jak Olinek, przeszlo mu???

Gag - nareszcie sie odezwalas :**** milego pobytu u Mamy!

.koncze kawke i serniczek :-p i ide budzic potworke, bo trzeba pare spraw pozalatwiac dzisiaj jeszcze, jutro wyjazd m, hurraaaaa:-D
Jolus - edit!!

Ostatnia edycja:
U nas już po słońcu :( Pada i burze mamy:( Udało nam się ze spaceru wrócić.pod samym domem deszcz nas złapał.

Maja szybkiego powrotu do zdrówka dla Polinki. A Wy już same??

Witam się,

gości mężulek odwiózł na dworzec, a ja poszłam z Małym do babci i mam chwilę na bb :-)
Na męża to się rano wydarłam, że zamiast najpierw mieszkanie ogarnąć zajmuje się czymś innym :wściekła/y:
Jaipur raz lepiej raz gorzej, dokuczają mi mdłości i to inaczej niż poprzednio teraz mam ich więcej, najbardziej wieczorem i w nocy :-(
Najważniejsze, żeby było wszystko ok, we wtorek mam usg i nie mogę się doczekać.
Maja biedna Pola, u Krzysia też idą zębiska, ślini się niesamowicie -chodzi z pieluchą i gryzie co popadnie łącznie z babcią :-D Bidulek tez spał dziś 3 godzinki.
Jolek żałuję, że w Gdyni byliśmy tylko przejazdem, może następnym razem i nam uda się spotkać.

Ypra masz szczęście że ciężarnych bić nie można bo w tyłek bym Ci dała.Byłaś w Gdyni i nawet pół godziny nie znalazłaś dla mnie!!! Fuj fuj fuj nieładnie kochana :p

Maju tak Olinkowi przeszło to był jednorazowy wypadeczek:)
U na dzisiaj było ładnie, ale dopiero po południu wyszło słonku i do wieczorka było przyjemnie. Ja dzisiaj zrobiłam 4 prania i z ledwością je powiesiłam, musiałam pożyczyć od mamy druga suszarkę. Jutro prasowanko, pakowanko i małe zakupy. A nad ranem we wtorek wyjazd. Juz nie mogę się doczekać. Kocham morze i mogłabym tam zamieszkać. Strasznie żałuje że wyprowadziliśmy sie z Gdyni.
Pozdrawiam:)

reklama
Witajcie:-)

wzięłam się wkońcu za nadrabianie:-)

wczasy się skończyły, spotkanie z Jolusią udane więc wspomnienia miłe pozostaną:-)

Madzik z Julkiem w żłobku będzie co raz lepiej:-) trzymam za Niego kciuki:-)

Alex spoznione zyczenia na ta 8 rocznice slubuu! duzo, duzo milosci i zrozumienia:-)

basiekk Martynka dzielna da rade z babcia, te rozstania to chyba mamusie przezywaja bardziej. znam to:-( bedzie dobrze, glowa do gory!

styna, maja gratuluje zabkow:-)

persefona swietne zapasy:-) podziwiam. i tak zaczyna sie kompletowanie wyprawki... dobrze,ze ja jeszcze mam czas. choc i ja studia zaczynam od pazdziernika...

lepi trzymam mocno kciuki za tesciowa&&&

maja zdjecia Poli na hamaku mnie rozwalily:-)slodziuchne:-*

Joluś chłopców mamy wiec siniaków pewnie z wiekiem bedzie co raz wiecej. damy rade:-)

futrzaczku, basiekk, alex dziekuje za buziaki i rowniez sciskam:-*

Joluś potwierdzam! spotkanie super!!! i ... chce wiecej!!!

Do góry