• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Jolek juz zadzwonilam, bo straz noca nie pracuje...... Pola budzi sie, placze.... :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
..jak bedzie patrol jechal to podjada.. ale k..kiedy ?? teraz ani sie wykapac ani nic ........ tylko czekac az zadzwonia ..... :wściekła/y:

reklama
Hmmm młoda coś się znowu przestawia ze spaniem. Rano o 9 wstała (wieczorem biegała do 9) w dzień o 1 z trudem zasnęła, i wieczorem znowu nie chciała iść spać. Za to w nocy miała tylko jedną pobudkę:szok::szok::szok: Chyba mi dzieć dorasta:tak::tak:
Maja niektórych powinni izolować. Ja dzisiaj od kumpeli kupiłam półkę na zabawki dla Nadii i pojechałam po nią zaparkowałam na 3 minuty na miejscu jej sąsiadki bo jest bliżej do przejścia abyśmy mogły tą szafkę załadować. Nawet silnika nie wyłączałam a jej sąsiadka z mordą wyskoczyła że na jej miejscu stoję, nie wiem musiała chyba w oknie się gapić bo inaczej skąd by wiedziała. A ostatnio jak u niej byłam to kawę na ogródku piłyśmy i gadałyśmy sobie to okna zamykała bo jej przeszkadzało jak my rozmawiamy była 13 w obiad.
Jolek załatwiaj oczy bo to nie żarty:tak:

Witam sie;)

Jolek radca prawny nam potrzebny to dluga historia. Kredyt chcemu gotowkowy na remont nie hipoteczny;) No i moi rodzice prawdopodobnie wezma nam pod hipoteke ich chatki. tak wiec troche nas czeka zalatwiania;). Ale dzisiaj do admu idziemy to sie dowiemy wszystkiego i radca moze juz nie bedzie potrzebny;)

Maja na takich zawsze policje trzeba wzywac bo sie nie uspokoja;/

Ypra wspolczuje u nas Zuza tez wczoraj mnie wykanczala;/ juz sie odzwyczailam ze w domu siedzi;P Ja jak wyrodna matka fajnie jak Zuza jest w zlobku ile ciszy jest;P

Hej laseczki!
Kolejny dzień pięknej pogody :tak:. super jest wrzesień w tym roku:-).
Chcę już weekend:confused2:
Maja współczuję kochana, ani Ty się nie wyspałaś, ani Polcia. Jak przyjechali w końcu z policji, uciszyli ich?
Joluś dobrze, ze pozałatwialiście wszystko:tak:

Hej babki!
Maja, współczuję sąsiadów i fatalnego wieczoru. Takie coś potrafi człowieka skutecznie z równowagi wyprowadzić. Przyjechała ta policja ostatecznie?
Jolek, super, że tyle Wam się udało załatwić. jeszcze tylko okularki i będzie komplet:)
Ypra, współczuję ciężkiego dnia. Jak dzieć jojczy to nam wszystkim ciężko, a Tobie podwójnie:)
Karolq - żłobek zbawieniem dla matki;) Rozumiem Cię:)
Styna, ta sąsiadka to chyba przewrażliwiona jakaś.

U nas pada od rana, nic się nie chce. Czas się barć za robotę:) Buziaki dla Was.

I ja się witam:)
Ja ostatnio czasu mam jakoś mało, po prostu nie umiem się jakoś zorganziować, a wieczorem jestem padnięta i już mi się nie chce nic pisać. Ale czytam Was na bieżąco.
U nas po staremu, Oli katarek jeszcze trochę ma, znowu w nocy budzi się często, mam nadzieję, że to zęby. Ja nadal podziębiona. Tyle u nas.
Maja współczuje sąsiadów, całe szczęście my mamy w miarę wporządku sąsiadów.
Pozdrawiam:)

Witajcie. U nas leje i to jak!:szok:
2 dni miałam problemy z netem.Mam nadzieję,że dziś będzie OK.
Gabi w szkole,a młody jeszcze śpi. Normalnie w szoku jestem
A mi zimno i chetnie bym pospała....:sorry:
Zdrówka dla chorowitków i uśmiechu dla wszystkich :)

Hej. U nas też leje i zimno.Nawet 15stu stopni nie ma na termometrze:( Wczoraj lato a dziś jesień...co za pogoda.

Maja i jak przyjechali, musiałaś iść tam z nimi??? Kurde to trochę ryzykowne,żeby tylko teraz sąsiad się nie mścił!

Alex powoli powoli i się jakoś uporasz ze zmęczeniem.A jak Olinek, nie daje się babci we znaki??

Karolq to wy już macie jakieś mieszkanie na oku, dziadek Was wyrzuca od siebie?? Jak dziś Zuzia się miewa??

Styna było trzeba babie pokazać gdzie ją boli :-D

Futrzaczku jak Ty ślicznie Filipka nazywasz :laugh2:

Persefona
widać Remik stwierdził,że w taka pogodę nie ma co wcześnie wstawać :)

Madzik jak tam Julcio się czuje, antybiotyk działa???

reklama
cześć mamuśki,
wpadłam się przywitać, życzyć pogody tej za oknem i ducha
i spadam popracować.
jolek u nas lato jeszcze jako tak się trzyma, wsiadaj w pociąg, mamy wolne dwa pokoje:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry