reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Ja też zapraszam w lubelskie:tak: Słoneczko u nas piękne i 22 stopnie:-). Oferuję placek ze śliwkami i dwie damy do towarzystwa - mała kręcona gaduła, uwaga przytulaśna i całuśna bardzo:rofl2: i stara , ale stara się dostosuje do sytuacji :-D

reklama
Jaipur ale i u Was po południu pogoda ma się popsuć. Jak tam w SPA było opowiadaj:p

Basiekk pisząc "stara" masz na myśli siebie czy mamę ??:p

Witajcie,
u nas też z rana lało jak z cebra, a teraz słoneczko próbuje się przebić przez chmury.

Ciśnienie dziś beznadziejne, więc miałam straszne problemy z pobudką do pracy, a Zochna jakby nigdy nic obudziła się po 6 wyspana, choć w domu jeszcze ciemność panowała...

jolek - Basiek chyba o mamie pisała, bo przecież sama w pracy siedzi :-p

maja - współczuję idiotów - sąsiadów. ale chyba nie poszłaś do nich?? lepiej podkablować anonimowo na policję jeśli już nic innego nie działa , bo inaczej to strach...

więcej nie pamiętam, ech...

o sobie pisałam:-p.
Poza tym muszę Wam powiedzieć, że jak byłam Młoda poziom mojej głupoty był wyższy niż Mont Everest:-D.
Będąc ostatnio u rodziców wynalazłam pomiędzy książkami z LO swoje pamiętniki, 3 grube zeszyty zapisałam w 2000,2001 i 2002 roku. A teraz siedzę po nocach i to wszystko czytam. Ubaw mam po pachy z samej siebie.

Ostatnia edycja:
reklama
jolek mi było extra, nareszcie mnie łeb nie nawala, bo za dużo ostatnio przed kompem siedzę i się stresuję, więc kark napięty i obolały miałam. A koleżanka gag koniec końców się wymigała, bo okres się zdarzył. No a teraz to będzie u niej problem z zostawieniem Stasia, bo tata wraca do pracy.Ale ja się zapisalam na poniedziałek na powtórkę:-p

no pogoda coś dziwna, jakoś wieje.. i ciemno jak ..

Do góry