reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam sie;)

Futrzaczek Zuza jest przeziebiona moze isc od zebow ale do konca tyg w domku siedzi mam nadzieje ze nie odzwyczai sie od zlobka.

A u nas sie dzieje. Za jakis moment musimy sie przeprowadzac wiec na szybko jakis kredyt potrzebujemy. A swoja droga jest tu jakis radca prawny albo kogos w rodzinie macie?? Chyba do radcy to pytanie sama niewiem;P

reklama
Dzien dobry i ja! :)
nie zagladalam tu wieki, ale jak mam chwile to skrobne :)
Aleksiu w przedszkolku, za godzine jedziemy z Filipkiem po niego. Pokrecimy sie po miescie, obiadek mamy z wczoraj, skorzystamy z pieknej pogody, bo to juz pewnie ostatnie takie dni...
Perfekcyjna przydalaby sie u mnie, bo jakos po tym ostatnim roku ze wszystkim jestem grubo do tylu. Ale ze moje priorytety ulegly przetasowaniu, to nie umre na zawal z tego powodu :-p
Milego dnia i duzo slonca Wszystkim Paniom! :cool2:

Jejku co się ze mną dzieje głowa mnie tak boli jakby miała zaraz eksplodować. Masakra jakaś, a Nadia takiego bałaganu narobiła że nie wiem kiedy to posprzątam. Idę barszcz ukraiński gotować na obiadek.

Styna u nas też dzisiaj barszcz ukraiński
Cieszę się bo za pół godziny do domku i wyściskam szkraba:-)
Nażarłam się dzisiaj cuksów jak głupia i brzuch mnie boli.

Wiecie co dzisiaj miałam chwilkę bo szefa brak i czytałam w pracy wątek majowy wtedy jak wszystkie na porodówkę szłyśmy, ale mnie wzięło na wspominki, jak się Madzik z Salserą porodu doczekać nie mogły. Miło tak powspomina:-)

Basiekkk mnie tak ostatnio wzieło i czytałam nasze opowieści z porodówki. Małż stwierdził ze po co to czytam jeszcze się nastraszę i rozmyślę ale przecież i tak wiem czym to pachnie wiec już bardziej się nie da wystraszyć.

Witam się.Przepraszam,że tak późno ale cały dzień w biegu:/ Dobrze,że pogoda cudna do takiego marszowania jak my dziś mieliśmy. M wziął wolne i załatwialiśmy różne różniste sprawy.Przy okazji troszkę zakupów no i butki dla młodego na jesień w końcu mamy:) Nie wyrobiłam się do optyka,ale jutro jak M z pracy wróci to wyskoczę:)
Widzę że tu względna cisza,ale i jaka niespodzianka... Bubbles witaj na maju:):)

Karolq
a dlaczego musicie się wyprowadzić??? Ciężko będzie z kredytem no chyba że mąż dużo zarabia, Ty dopiero umowę podpisałaś więc dla banku to trochę za mało. Ty szukaj doradcy finansowego a nie radcy prawnego:)
Zdrówka dla Zuzi:*

Basiekk obżarstwo nie popłaca :-p

Madzik super że udało się Wam tak szybko zarejestrować. Nam się udało w końcu do dermatologa zapisać na najbliższy termin, czyli listopad:/

Styna ja widzę,że Twój nieźle pęka i teraz na Ciebie chce zwalić :p

Futrzaczku mój M mówi że osoby które się zgłaszają do perfekcyjnej są psychiczne:/

Jaipur Gag jak tam po SPA???

Przepraszam jeśli którąś pominęłam ale z pamięci pisałam.
Widzę,że Was wszystkie na wspominki wzięło...hormony szaleją co :-p

Ostatnia edycja:
Chyba mnie szlag nagly trafi!
Chcialam dzisiaj pojsc pierwszy raz wczesniej spac.. to do tego cpuna co teraz nade mna mieszka <zamiast tej durnowatej rodzinki halasujacej non stop> przyszli kumple! bo mecz jest. zawsze ogladaja. dra mordy, wyklinaja itd. chleja i cpaja! a teraz sie napieprzaja! po prostu sie leja! zaraz dzwonie po straz. jestem mega niewyspana zirytowana i wkurwi............ a Pola chciala mnie wykonczyc dzisiaj swoim jojczeniem :/

Witam się i uciekam, życząc dobrej nocy :-) Mały mnie dziś wykończył, myślałam, że szybko padnie, ale nic z tego, tata jeszcze z nim walczy.

reklama
Maja to sie nie czaj tylko zadzwoń po policję!!!

Ypra współczuję:(

My dziś w takim biegu,że Igi nawet nie miał zbytnio kiedy jęczeć. No może troszkę wieczorem ale szybkie kompanko i migiem do wyrka. Padł jak zabity.

Do góry