reklama
Hmmm młoda coś się znowu przestawia ze spaniem. Rano o 9 wstała (wieczorem biegała do 9) w dzień o 1 z trudem zasnęła, i wieczorem znowu nie chciała iść spać. Za to w nocy miała tylko jedną pobudkę

Chyba mi dzieć dorasta
Maja niektórych powinni izolować. Ja dzisiaj od kumpeli kupiłam półkę na zabawki dla Nadii i pojechałam po nią zaparkowałam na 3 minuty na miejscu jej sąsiadki bo jest bliżej do przejścia abyśmy mogły tą szafkę załadować. Nawet silnika nie wyłączałam a jej sąsiadka z mordą wyskoczyła że na jej miejscu stoję, nie wiem musiała chyba w oknie się gapić bo inaczej skąd by wiedziała. A ostatnio jak u niej byłam to kawę na ogródku piłyśmy i gadałyśmy sobie to okna zamykała bo jej przeszkadzało jak my rozmawiamy była 13 w obiad.
Jolek załatwiaj oczy bo to nie żarty

Chyba mi dzieć dorasta
Maja niektórych powinni izolować. Ja dzisiaj od kumpeli kupiłam półkę na zabawki dla Nadii i pojechałam po nią zaparkowałam na 3 minuty na miejscu jej sąsiadki bo jest bliżej do przejścia abyśmy mogły tą szafkę załadować. Nawet silnika nie wyłączałam a jej sąsiadka z mordą wyskoczyła że na jej miejscu stoję, nie wiem musiała chyba w oknie się gapić bo inaczej skąd by wiedziała. A ostatnio jak u niej byłam to kawę na ogródku piłyśmy i gadałyśmy sobie to okna zamykała bo jej przeszkadzało jak my rozmawiamy była 13 w obiad.
Jolek załatwiaj oczy bo to nie żarty

karolq8
Fanka BB :)
Witam sie
Jolek radca prawny nam potrzebny to dluga historia. Kredyt chcemu gotowkowy na remont nie hipoteczny
No i moi rodzice prawdopodobnie wezma nam pod hipoteke ich chatki. tak wiec troche nas czeka zalatwiania
. Ale dzisiaj do admu idziemy to sie dowiemy wszystkiego i radca moze juz nie bedzie potrzebny
Maja na takich zawsze policje trzeba wzywac bo sie nie uspokoja;/
Ypra wspolczuje u nas Zuza tez wczoraj mnie wykanczala;/ juz sie odzwyczailam ze w domu siedzi;P Ja jak wyrodna matka fajnie jak Zuza jest w zlobku ile ciszy jest;P
Jolek radca prawny nam potrzebny to dluga historia. Kredyt chcemu gotowkowy na remont nie hipoteczny
Maja na takich zawsze policje trzeba wzywac bo sie nie uspokoja;/
Ypra wspolczuje u nas Zuza tez wczoraj mnie wykanczala;/ juz sie odzwyczailam ze w domu siedzi;P Ja jak wyrodna matka fajnie jak Zuza jest w zlobku ile ciszy jest;P
basiekkk
Hej laseczki!
Kolejny dzień pięknej pogody
. super jest wrzesień w tym roku:-).
Chcę już weekend
Maja współczuję kochana, ani Ty się nie wyspałaś, ani Polcia. Jak przyjechali w końcu z policji, uciszyli ich?
Joluś dobrze, ze pozałatwialiście wszystko
Kolejny dzień pięknej pogody
. super jest wrzesień w tym roku:-). Chcę już weekend

Maja współczuję kochana, ani Ty się nie wyspałaś, ani Polcia. Jak przyjechali w końcu z policji, uciszyli ich?
Joluś dobrze, ze pozałatwialiście wszystko

Hej babki!
Maja, współczuję sąsiadów i fatalnego wieczoru. Takie coś potrafi człowieka skutecznie z równowagi wyprowadzić. Przyjechała ta policja ostatecznie?
Jolek, super, że tyle Wam się udało załatwić. jeszcze tylko okularki i będzie komplet
Ypra, współczuję ciężkiego dnia. Jak dzieć jojczy to nam wszystkim ciężko, a Tobie podwójnie
Karolq - żłobek zbawieniem dla matki
Rozumiem Cię
Styna, ta sąsiadka to chyba przewrażliwiona jakaś.
U nas pada od rana, nic się nie chce. Czas się barć za robotę
Buziaki dla Was.
Maja, współczuję sąsiadów i fatalnego wieczoru. Takie coś potrafi człowieka skutecznie z równowagi wyprowadzić. Przyjechała ta policja ostatecznie?
Jolek, super, że tyle Wam się udało załatwić. jeszcze tylko okularki i będzie komplet
Ypra, współczuję ciężkiego dnia. Jak dzieć jojczy to nam wszystkim ciężko, a Tobie podwójnie
Karolq - żłobek zbawieniem dla matki
Styna, ta sąsiadka to chyba przewrażliwiona jakaś.
U nas pada od rana, nic się nie chce. Czas się barć za robotę
Alex2712
I ja się witam
Ja ostatnio czasu mam jakoś mało, po prostu nie umiem się jakoś zorganziować, a wieczorem jestem padnięta i już mi się nie chce nic pisać. Ale czytam Was na bieżąco.
U nas po staremu, Oli katarek jeszcze trochę ma, znowu w nocy budzi się często, mam nadzieję, że to zęby. Ja nadal podziębiona. Tyle u nas.
Maja współczuje sąsiadów, całe szczęście my mamy w miarę wporządku sąsiadów.
Pozdrawiam
Ja ostatnio czasu mam jakoś mało, po prostu nie umiem się jakoś zorganziować, a wieczorem jestem padnięta i już mi się nie chce nic pisać. Ale czytam Was na bieżąco.
U nas po staremu, Oli katarek jeszcze trochę ma, znowu w nocy budzi się często, mam nadzieję, że to zęby. Ja nadal podziębiona. Tyle u nas.
Maja współczuje sąsiadów, całe szczęście my mamy w miarę wporządku sąsiadów.
Pozdrawiam
persefona
Witajcie. U nas leje i to jak!
2 dni miałam problemy z netem.Mam nadzieję,że dziś będzie OK.
Gabi w szkole,a młody jeszcze śpi. Normalnie w szoku jestem
A mi zimno i chetnie bym pospała....
Zdrówka dla chorowitków i uśmiechu dla wszystkich

2 dni miałam problemy z netem.Mam nadzieję,że dziś będzie OK.
Gabi w szkole,a młody jeszcze śpi. Normalnie w szoku jestem
A mi zimno i chetnie bym pospała....

Zdrówka dla chorowitków i uśmiechu dla wszystkich
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka
Persefona u Nas to samo - leje i zimno brrr
resztę potem bo gadzik nie śpi.
Persefona u Nas to samo - leje i zimno brrr
resztę potem bo gadzik nie śpi.

Hej. U nas też leje i zimno.Nawet 15stu stopni nie ma na termometrze
Wczoraj lato a dziś jesień...co za pogoda.
Maja i jak przyjechali, musiałaś iść tam z nimi??? Kurde to trochę ryzykowne,żeby tylko teraz sąsiad się nie mścił!
Alex powoli powoli i się jakoś uporasz ze zmęczeniem.A jak Olinek, nie daje się babci we znaki??
Karolq to wy już macie jakieś mieszkanie na oku, dziadek Was wyrzuca od siebie?? Jak dziś Zuzia się miewa??
Styna było trzeba babie pokazać gdzie ją boli
Futrzaczku jak Ty ślicznie Filipka nazywasz
Persefona widać Remik stwierdził,że w taka pogodę nie ma co wcześnie wstawać
Madzik jak tam Julcio się czuje, antybiotyk działa???
Maja i jak przyjechali, musiałaś iść tam z nimi??? Kurde to trochę ryzykowne,żeby tylko teraz sąsiad się nie mścił!
Alex powoli powoli i się jakoś uporasz ze zmęczeniem.A jak Olinek, nie daje się babci we znaki??
Karolq to wy już macie jakieś mieszkanie na oku, dziadek Was wyrzuca od siebie?? Jak dziś Zuzia się miewa??
Styna było trzeba babie pokazać gdzie ją boli

Futrzaczku jak Ty ślicznie Filipka nazywasz

Persefona widać Remik stwierdził,że w taka pogodę nie ma co wcześnie wstawać
Madzik jak tam Julcio się czuje, antybiotyk działa???
reklama