reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

:))))))))))) Ypra gratulacje!!!
Gardlo i tak mam na supel od rana,przed podroza.. a teraz to juz w ogole, wzruszylam sie jak glupia:zawstydzona/y:
odkad mam Polcie to moglabym teraz zaczac ryczec - bo mamy na naszym maju pierwsze 'nowe' heh dzieciatko :-D wspaniale!!! zdrowka dla Julianki :****

Dziekuje dziewczynki, jak dam rade bede wieczorkiem na chwile!

reklama
Ypra gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! czekam na fotki malutkiej:) Trzymajcie się dziewczyny.
Maja szczęśliwej podróży:)
Alex gratuluję sprawnego oduczania jeszcze to jedno odstawić i masz z głowy na 8 miesięcy:-D:-D a potem na nowo:-):-)

Witam, miałam iść na małe zakupy do sklepu niby nie daleko ale lod na chodnikach i do tego wieje silny mroźny wiatr więc uznałam że siedzę w domu aby się nie przemęczyć pchając ten wózek pod górkę. Zresztą nie chcę ryzykować upadku więc posiedzę w domu. P zabrał moje auto bo swoim by dzisiaj nie dojechał. Zapomniałam rano o 6 P wcisnął mi Nadię do łóżka bo się przebudziła odrazu zasnęła a o 7:40 ja śpię a tu nagle budzi mnie wielki buziak otwieram oczy a Nadia daje mi kolejnego buziaka i woła "cześć"
Zabieram się za listę zakupów na święta w tym roku robię kruche babeczki ziołowe nadziewane pastą z jajek jako przekąska.

Styna całkiem smacznie brzmią te babeczki :-D Masz racje siedź w domu i nie ryzykuj, musisz o siebie dbać i o małego Patrica:)

Maja wzruszyłaś się...ja to dopiero się wzruszyłam i od razu mi się przypomniało jak dwa lata temu leżąc jeszcze w szpitalu dostałam od Ypry wiadomość ze zdjęciem że Krzyś jest na świecie:)

Mojeszczęścia poszukaj małemu wrażeń na podłodze :-D

Basiu trzymam kciuki za staranka, za przedszkole no i za szybkie wykończenie domu.

Majowa super,że chroba na razie "ustąpiła" oby jak najdłużej &&&&&&&&&&&&

Alex super,że tak łatwo udaje się odejść od cycania. No tak teraz tak jak pisze Styna 8 miesięcy odpoczynku i regeneracji dla piersi i dawaj od nowa:):)

Madzik no co Ty ja ostatnio trzymałam na rękach taką małą dwumiesięczną dziewczynkę i nie przerażało mnie to wcale...może ja powinnam się postarać o takie bobo hmmmmmmm :-D żarcik żarcik na pewno się nie postaram na razie.

Futrzaczku hop hop

Hej :*

Joluś- :* jestem jestem :* , weekend intensywny więc mnie nie było :)) i ta ha ha ha dobre sobie kaloryfer :-D i współczuję wyprysków na buzi ,ja zawsze mam to samo , do tej pory nie mogę się uporać , w sumie to nie syfy tylko jakby plamki ;/...
Aina- oglądałam ale sama wiesz szkoda słów.... kciukaski za staranka :))))
Ypra- GRATULACJE!!!! :* czekamy na zdjęcie okruszka :*
Alex- super :* kochana zobaczysz wszystko będzie dobrze :*
Majowa- fajnie że się układa , że choroba się wycofała :)))
Maja- udanego wypoczynku :* , ojj biedna Polcia jak czytałam to aż mnie ściskało ... kiedyś miałam podobny problem z Szymkiem to u Nas pomogła kąpiel w ciepłej wodzie z dużą ilością mydła
Basiekk- fajnie! :) to kiedy konkretne staranka ??? :))))
Madzik- masz rację z tą epoką lodowcową...!!! u Nas pizgawica że ho ho

Witajcie kobietki,
ypra - GRATULACJE!!! Szybkiego powrotu do pełni sił Ci życzę. To święta prawdopodobnie już w domku??
Maju- odezwij sie jak dotrzesz na miejsce. Wspłczuję Poli tej przypadłości z zatwardzeniami. U nas odwrotnie, często luźne i za luźne... u nas pomidorówka rozluźnia, bo to kwas.
styna - rzeczywiście Nadia sporo zjada na raz. Zośka nigdy nie wypiła tyle mleka (samego, bo z kaszką nigdy nie dawałam). Maksymalnie na 210 wody. Ciekawa jestem tych babeczek, wrzuć przepis ;-)

HEJJJJJ!!!!!!:-D:-D

Persefona maz bedzie na konsultacji w szpitalu na pradze? Tam operowali mojego znajomego,tez siatkowka i wyszlo super. Trzymam za Was &&&&&&&&&&&&
Ypra gratulacje,gratulacje,gratulacje!!!!!!!!!
Alex WSPANIALE WIESCI!!!!!!!!! Wszystko bedzie dobrze&&&&&&&

Przepraszam ze do Was nie pisalam ale tyle sie dzialo ze nie dalam rady zajrzec.
Tak po kolei to jestem w Pl wynajmuje mieszkanko w Konstancinie bo moj dom nie bardzo sie teraz nadaje do zamieszkania:no:. M jest w Uk :-) tak takie Jasie wedrowniczki z nas haha.
dzieciaki zdrowe i rozkoszne tylko zimy mamy juz dość.
Jutro jade do lekarza i to na tyle:-D
ZDROWKA WSZYSTKIM SMARKATYM:-)

reklama
futrzaczku ja w necie naparzam Housa :-p
styna też jestem ciekawa jak to zaproszenie wygląda ;-) hihi
Syna ja rodzić za Ciebie moge hihih :-)
aina współczuję zapalenia :-( moje tez podczas choroby miały straszne oczka , przekrwione ropne.. ehhhh
persefona gratki za prawko :-) juuuupi ! no i za zebulka również :D Mam nadzieję ze uda się kase zorganizować .... macie w ogóle skąd?? :-(
Alex gratki :-) wow... ile super wieści :-p hihhi
ypra OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I MALEŃSTWA :-)
poziomki a do Ie kiedy zawitacie ?? :-p heheh już coraz bliżej ;-)

ja bez zmian chora.. w domu się kiszę :/ także nic ciekawego nie mam do powiedzenia poza tym że dziewczynki super ! cwaniary amłe mi rosną :-p no i że są najwspanialsze choć czasem bywaja denerwujące :-p Vi ma wolne od szkoły na razie ... dopiero w kwietniu wraca także siedzimy sobie w domku razem :-)

Do góry