• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

reklama
myłam twarz przed lustrem i zauważyłam ,ze dziś wyskoczyły mi na szyi białe takie kropki wystające (trudno mi to opisać inaczej) jest ich parę :eek: później umyłam włosy i zaczęłam je rozczesywać i co???? pełno chyba łupieżu we włosach !!! zaznaczam ,ze wczoraj go nie miałam:sorry: co sie ze mna dzieje:-(:-(:-(:-(

Pieszczoszka ja też nie miałam łupieżu ,a teraz włosy mam super gęste i szybko rosną ale szampon teki z kotkiem na łupież lub dla niemowląt bo jak użyję innego to zaraz mam krostki i sypanie .Nie wiem ale tak coś mi się zrobiło

No my po lekarzu,mala niby ok nic na plucach i na oskrzelach wszystko czyste:szok:Pani doktor dala nam skierowanie na przeswietlenie kl.piersiowej:tak:Seba ma antybiotyk:eek: dalej w domu ma siedziec:tak:Wydawalo sie ze mala gorzej chora od Seby:tak:
zanetaa wspolczuje przezyc ale dobrze ze Hania juz ulozona do wyjscia:tak:
Elvie dobrze ze bedziesz miala pomoc,trzymam &&&& zeby malej szybko przeszlo:tak:
Dusia przy alergi raczej goraczki nie ma:no:Moja mala jest alergiczka i goraczki nie ma katarze np. Raz ponad 5tyg miala katar i zadnej goraczki,a katar alergiczny:tak:
fiore trzymam kciuki zeby ginek cos wymyslil dla Was wygodnego:tak:

siemanko
boze ale wy duzo piszecie czytam i czytam....i wogóle zapomniałam co kto i kiedy
z becikowym i z kaska z pzu to wiem tez dostaniemy i dla reszty zycze ułozenia sprawy z tym ubezpieczeniem
chorowitkom zdrówka szczególnie tym najmniejszym bo dziecko chore to katastrofa
A FIORE zycze ci zeby gin ci odpisał ze da ci darmowa wizyte:))

Elcia ja też właśnie nadrabiałam czytanie (od rana mnie nie było na bb) i tyle tego, że już nie pamiętam komu chciałam co odpisać. W ogóle ostatnio z moją koncentracją i pamięcią źle się dzieje :baffled:.

reklama
a ja myslałam ze to tylko ja jestem taka niezkoncentrowana ciagle czegos zapominam ... a dzis to wogóle mi sie tak spac chce ze musze uciac komara chociaz na 30 min ale co ja zrobie z Oli??:((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry