• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

ale się rozkręciło na forum:-D faktycznie ciężko nadrobić
za wszystkie wizytujące kciuki mocno trzymane:tak:
zanetaa ale ci się przytrafiło dobrze że już lepiej i uważaj na siebie
elvie zdrówka
z tymi ubezpieczeniami to jak człowiek nie przypilnuje to inni zlewają życzę załatwienia becikowych i wypłat z grupowego pozytywnie;-)
moja ciocia umarła w niedzielę jednak.....popłakałam sobie wczoraj. Przynajmniej już nie cierpi przez tego wstrętnego raka. Odpoczywaj, pewnie już jesteś ze swoim mężem****

piękna pogoda dziś będzie 20 stopniów:-) aż mi trudno uwierzyć że na świeta ma wrocić zimno
miłego dnia cieszę się że wszystkie dalej w dwupaku choć nie które z Was już tak bliziutko:szok::-)

reklama
Elvie dobrze że będziesz miała wsparcie do małej :tak::-D

Tynka niby nie wolno nic ale weź tu i oprzyj się pokusom... :no::-D

Pieszczoszka dostałam dziś misia z Bebilonu :-):-):-) dzięki za cynk :tak: Jula go ciąga na sznurku po mieszkaniu bo mówi że to piesek :-D:-D:-D

zanetaa ło matko, co za przygodyyy.... :szok: dobrze że wszystko ok :-):tak: i że mała w pozycji do wyjścia :-)

zanetaa no to faktycznie moze byc od lezenia na plecach bo w ciazy nie wksazane bo cos tam uciska i omdlenia wtedy sa od tego. ale najwazniejsze ze juz jest ok i Hanulka sie obrocila :-) super! no i ze wyniki tez dobre :tak:

a ja dostalam tego misia wczoraj :-) i probki tez :tak:

do mnie miś z bebilonu dotarł wczoraj:tak: mój york miał już na niego chrapkę:laugh2:
co do prasowania to ja bez tego ani rusz... nie lubię tego robić ale nie odpuszczam sobie bo dla mnie nie wyprasowane = pogniecione, nie estetyczne.... takie już moje zboczenie po mamie to mam;-) dla malucha wszystko wyprasowałam i w szafie już czeka:tak:
u nas dziś wcale nie jest zbyt ciepło jak rozwieszałam pranie to zmarzłam trochę :confused2:

zanetaa współczuję atrakcji...

&&&&&&&&&&&& za wszystkie wizytujące i potrzebujące!!
:-)

Zanetaa witaj w klubie,to samo mnie spotkalo na lezaco na ktg ;-) Dobrze jednak,ze Ci porobili wszystkie badania,dobra opieka nie jest zla :tak:I fajnie,ze Hania sie obrocila.
A tym ktore sie o to martwia,moj Leo tez jeszcze nie jest w pozycji,ale wiem ze ma jeszcze czas do samego konca na zmiane ;-)
Elvie,no przykro mi,ale fajnie ze siostra pomoze.
Dorka informuj co i jak z malenka.

Porobowalam sie dodzwonic do gina,po czym wyslalam mu sms'a,ze nie chce przeszkadzac i wysle mu maila...i tak o to,poslalam mu ostatnie wyniki badan(zrobione rankiem w dzien pojscia do szpitala-anemia tragiczna-nie dziwie sie,ze mialam kroplowki z zelazem i podpisywalam dokument o zgode do przetoczeni krwi w/w) oraz poinfromowalam,ze nie bede mogla sie pojawic na ostatniej zaplanowanej wizycie,bo mamy problemy finansowe.Jestem ciekawa co mi odpisze :zawstydzona/y:No glupio mi,ale przeciez pieniedzy znikad nie skombinuje,a musze miec cos odlozonego w razie wypadku(czy to na taxi czy na baby-sitter jezeli bym jechala na szybko do szpitala,jeszcze przed majem).Eh...zycie!

Witajcie dziewczyny
Chwilowo nie mam netu, remontujemy teraz pokój Franciszka a tam jest router wiec jestem odcięta;-)
Wpadłam na chwile do McDonald's pospisywać kontakt do dziewczyn z którymi dziś spotkamy się na warsztatach :) Do zobaczenia

Pozdrawiam wszystkie Majówki i trzymam kciuki za potrzebujące;-)

A ja jeszcze ani misia ani próbek nie dostałam:-( a zamawiałam też jakieś 3 tygodnie temu, pewnie lada dzień przyjdą :cool:

Żaneta współczuję atrakcji ale dobrze, że z małą wszystko ok :-)

Kciuki za pozostałe wizytujące&&&&&&&&&&&&&&

Moje ambitne plany co do porządków od wczoraj legły w gruzach. Mały dostał 39 stopni gorączki i big katar. Lekarz stwierdził wczoraj, że to może być katar alergiczny ale powiedzcie czy przy alergii może być temperatura?

Flaurka dzięki za fachowe info dot. ubezpieczeń. Już prosiłam tatę, żeby w swojej firmie zapytał, może akurat będzie szansa na dodatkową kasę.
My dostaniemy becikowe i każdy ze swojego ubezpieczenia.

Pozdrawiam gorąco!!!

Uh co te dzieci maja,i Elvie, i Dorka i teraz tez Twoj synalek Dusia :-( Moja dzis tez ma kupe co godzine i licze,ze na tym poprzestanie-widocznie wczorajsza zupka buraczkowa(dawno nie jedzona)podzialala na nia przeczyszczajaco :sorry:
Niech Wam szybko Dzieciatka zdrowieja!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry