reklama

Maj 2012

reklama
hahahah wysłałam karola do sklepu tak jak planowałam, po skrzydełka wieprzowe, on wrocił i powiedział - kupiłem drobione, innych nie było:D:D nie wiem czy zostawić go w tej błogiej nieświadomości hahahh

Ja kupiłam 1l w sklepie ze zdrową żywnością - za 11 PLN. Jak na razie działa cuda - widzę swoje kostki na nogach:) Wczoraj piłam ciepłe i mi się troszkę cofało, ale dzis z lodówki daje rade - jak dla mnie to jest za słodkie, odzwyczaiłam się od cukru w piciu. Za to dziś upiekłam murzynka ekspresowego - Leszek z córką wciągnęli połowę, a teraz mała leży i marudzi, że ją brzuszek boli:)

Ale dzien...eh...Slucham,ze u Was sniezy i az mnie mrozi :baffled: U nas pochmurno i pare stopni mniej,ale wiosna w pelni,okna pootwierana a w domu ponad 21'C bez palenia/ogrzewania.Tylko ta szarosc taka przygnebiajaca:sorry2:
Caly czas siedze na dupsku i nic nie robie,wymioty nadal mnie mecza po wszystkich posilkach,wiec dzis mega ograniczenia pokarmowe,a mam taka ochote na pizze :-pWlasnie dopakowalam torbe szpitalna,bo jutro jade na usg i ja ze soba zaciagne.Jakos te wymioty,skurcze itp. nie za zbyt "normalne",ale z drugiej strony czuje ze wcale w szpitalu nie zostane a usg bedzie o.k.Po prostu innej opcji nie ma!Oby jeszcze te 2 tygodnie przetrzymac,do bezpiecznego 37tyg(wiem,wiem...pisze tak co tydzien ehehehe;-))
Uciekam,milego wieczoru i pojawie sie pewnie dopiero jutro po poludniu,bo usg mam o 12:00(mniej-wiecej).
Spokojnego wieczoru i spokojniejszej nocki :*

Ja mam z Osokoły ten sok. Płaciłam 7,80 za butelkę 0,75. A baniak 3 litrowy koło 19 u mnie kosztuje. Generalnie tak jak wcześniej reklamowałam pomaga na obrzęki i przy problemach z nerkami. Najlepiej pić schłodzony. Dla mnie jakiś specjalnie słodki nie jest ale oczywiście zależy kto co zwykle pije.

reklama
nie, w sklepie ze zdrową żywnością. W markecie to nie szukałam ale może i tam mają. teraz to prawie wszędzie są takie działy. Chociaż teraz mi się przypomniało, że w Piotrze i Pawle widziałam takie 3 litrowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry