reklama

Maj 2012

Witam sie i ja w poniedziałkowy poranek. U mnie słoneczko swieci i wieje wiatr wiec pewnie temp nie za wysoka:no:
Weekend minał nawet bezproblemowo, wczoraj jakies lekkie ciagniecie brzucha odczuwałam, ale połozyłam sie i było ok
Dzisiaj troche latania mam bo o 9.00mam klientke na depilacje w domu, a ok 14.00 musze isc do mamy sasiadki zrobic henne, manicure i maseczke...:-) troche mi sie nie chce no ale musze :no: najchetniej polezałabym w lozku co najmniej do 12.00:-D:-D:-D Wszystkim miłego dnia pewnie dopiero zajrze do was pod wieczor
Potrzebujacym &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witam i ja przy kawce.
Mysio mam nadzieje ze wszystko sie wyciszylo i tylko nas nastraszylas:tak:
U nas pogoda tez taka sobie, troche pada, wiatr wieje... dzis leniwy dzien przede mna, maly w przedszkolu po 2 tygodniowej przerwie w koncu, dom w miare ogarniety wiec tylko pomidorowa chlopakom ugotuje:-Dno i moze jakies ciasto albo cos fajnego wymysle bo maz ma dzis urodziny okragle:eek:
Wczoraj upralam wozek do konca, jest pachnacy az na odleglosc:-Dtylko kola podpompowac i bedzie ok. Czeka mnie jeszcze zakup fotelika i bedzie chyba wszystko, pare rzeczy dostaniemy od siostry bo pozyczylismy w tamtym roku po malym, i moze przed swietami sie spakuje w koncu bo niby wszystko jest tylko rozniesione po calym pokoju. Z analizy listy wynika ze dla malego tylko same ubranka musze zabrac, wiec kosmetyki pewnie beda dawali:tak:

Dzień dobry dziewczyny!
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące, skurczowe i szpitalujące!

Ja po baaardzo pracowitym weekendzie, ale jestem kurczę strasznie zadowolona. Remont w trakcie, ale kupiliśmy drzwi wejściowe i masę drobiazgów do łazienki. Na zakupach małe załamanie przeszłam, bo był z kartką w ręku i spisywaniem cen. Wyszło na to, że reklamówka drobiazgów do podłączenia wody i gniazdek kosztowała tyle co drzwi :wściekła/y:
Rozmawialiśmy o tym, jakie plany były jeszcze kilka miesięcy temu, że wkurzałam się, że bez kuchni się nie wprowadzam, a teraz nie przeszkadza mi zupełny brak kuchni, listw przy panelach czy drzwi od łazienki ;-) byle by się jak najszybciej wprowadzić już.

A ja dzisiaj do lekarza i powiem że mi się nie chcę. Zwłaszcza że przyznam szczerze że jednak troszkę zawiedziona tym moim lekarzem jestem, liczyłam na nieco bardziej "kompleksową" opiekę, ale z drugiej strony nie mam co narzekać. Najbardziej przeszkadza brak kontaktu z ginekolog w dni w które nie przyjmuję, a przyjmuje tylko w poniedziałki i piątki, w inne dni, gdyby się coś działo to jestem zdana na siebie. Ale z drugiej strony, biorąc pod uwagę to, że lekarz na NFZ mi delikatnie proponował "inne rozwiązanie ciąży", to nie odważyłabym się na NFZ iść ;-)

No i mam przykazany poza tym cały dzień lenienia się przez TŻ, żebym się nie rozpakowała wcześniej, mam leżeć i nie robić nic. W remoncie jedynie wspieram duchowo, a i tak brzuch mnie ciągnie jak na okres, wszystko boli i się skurcze zdarzają.

Bedę musiała podejść do szpitala żeby wiedzieć co do porodu zabrać dla mnie i dla Małego, bo się nie zdecydowaliśmy na szkołę rodzenia i nie wiem :zawstydzona/y:
A moja matka wczoraj, jak robiliśmy do 22 i się nie odzywałam, już się bała że pojechałam rodzić i nic jej nie powiedziałam :szok:

Sorry ale nawet was nie doczytuję jeden dzień mnie nie było ,a tu tyle napisane:szok:.Ale to nic najważniejsze ,że niektóre choć z dolegliwościami ale ciągle walczą.Pogoda do bani i może przez to wzmożone uczucia słabości .&& za potrzebujące i niech słoneczko zaświeci:tak::-)

Witam:-)
No miałam do bani, o 3:00 jeszcze nie spałam, bo odpowiednią pozycję ciężko mi było znaleźć.
Dobrze, że Lenka łaskawie pospała do 8:50.
Lecę śniadanko szykować i małą do klubu wyprawić. Zajrzę później.
Miłego poniedziałku!

Dzien dobry kochane majowki
Ja to mam ostatnio pecha do kurierow i zamawiania przez neta!
Zamowilam fototapete do mlodego i nie doszla a teraz we czwartek zamowilam materac do lozeczka i jest poniedzialek a listonosz juz mina moj dom...nosz wsciec sie mozna:wściekła/y:
Dzien zacza mi sie mega skurczami....dobrze ze dzisiaj wizyta u poloznej w szpitalu...oby dotrwac do 16h.
Planowalam wypad do miasta na male zakupki dla malej jakis cukiereczek do szpitala i dla mlodego czapeczke z daszkiem na lato a z tymi skurczami to jeszcze sie zastanawiam.
Ide wyrzucic moich spiochow z lozek
Zycze pieknego dnia

Witam Majoweczki:tak: U mnie noc taka sobie:baffled:Katar mi dokuczal:no: Mam nadzieje ze szybko przejdzie:tak:
andav trzymam &&&& zeby dzieciatko sie ulozylo prawidlowo:tak:
fiore trzymam kciuki za USG, mam nadzieje ze wrocicie 2w1 do domu:tak:

Mysiochomis jak dzisiaj?
Suse trzymam &&&&&
:tak:

Teraz kiedy ginek powiedzial ze mam skrocona szyjke,mysle ze wczesniej urodze
:eek:Mam nadzieje ze to moje wymysly:tak:Skorcze jakies tam mam i twardnienie brzucha ale przechodzi:tak:Mam nadzieje ze maly jeszcze poczeka, po swietach dopiero bede kupowac rzeczy do szpitala:tak:i bede sie pakowac:tak:Jutro ide na porodowke zobczyc co bedzie potrzebne, wiadomo ze w kazdym szpitalu inaczej:tak:
U nas slonce przebija zza chmur, mam nadzieje ze nie bedzie padac bo musze isc do lekarki Misi z przeswietleniem:tak:
Milego dnia zycze:tak:

Ostatnia edycja:
Witam sie i jak po weekendzie :tak::tak::tak:

u nas nawet słoneczko wychodzi za chmur ale chłodno bo wieje:baffled:...ja chce juz prawdziwa wiosne,kiedy w koncu :angry:

a ja zdałam sobie sprawe ze musze isc na dniach wózek kupic bo przeciez w kazdej chwili moge trafic do szpitala a jak urodze to nie mam nawet fotelika :confused2: nawet nie ma od kogo pozyczyc :baffled: kurde ja to mam głowe nie ma co... :eek: a myslalam ze mam jeszcze czas...
torbe do szpitala bede w tym tygodniu konczyc pakowac :tak: mi tez coraz czesciej twardnieje brzuch i pojawiaja sie delikatne bóle jak na okres wiec zaczynam juz sie coraz bardziej sie tym porodem denerwowac .... dlatego tez w tym tyg mam zamiar wszystko dopiac na ostatni guzik nie innej opcji :no: no zobaczymy ile mi z tych planw wyjdzie faktycznie :laugh2::eek:

Mysiochomis mam nadz ze wszystko juz ok

Fiore trzymaj sie , naprawde jeszcze troche ...&&&

za wszystkie wizytujace dzisiaj mocne &&&

andav mam nadz ze wszystko ułozy sie po twojej myśli i nie bedzie cesarki &&&

milego dnia kochane :***

Witam was majóweczki :-) Nie było mnie tutaj prawie dwa tygodnie więc nawet nie próbuje teraz nadrabiać tego co napisałyście bo muszę poświęcić na to więcej czasu. U mnie już remonty dobiegły końca więc będę starała zaglądać tutaj regularnie. Teraz mogę zabrać się za urządzanie kącika dla mojego malucha. Mam nadzieję że u was wszystkich wszystko w porządku bo trzymam kciuki za wszystkie i mam nadzieje że żadna nie odważy rodzić się w kwietniu tylko że wszystkie rozpakujemy sie w maju. Pogoda u mnie też niezbyt ciekawa więc i ochoty brak na robienie czegokolwiek. Pozdrawiam jeszcze raz majóweczki:-)
Mam pytanie czy kupiłyście juz jakieś kosmetyki dla swoich bobasów i z jakiej firmy bo ja cały czas mam dylemat któe wybrać. Słyszałąm że ponoć Nivea jest dla niemowlat najlepsza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry