Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Suse piszesz sie na druga ;-) Bosch ja wiem,ze to tak ehm dziwne,ale tak sie ciesze jakbym sama urodzila.Tym bardziej,ze z Suzi mialam ciut wiekszy kontakt.Ale tak naprawde bede sie cieszyla z kazdego "majowego" malenstwa
Weszlam,przeczytalam,slowem zarzucilam i znikam!
zgłosiłam watek(galeria majowych bobasow do skasowania bo tam bałagan sie zrobil)
a ten bez komentarzy zostaje na zdjecia. Trzeba tylko bedzie zalozyc wadtek do komentownia zdjec
a w szpitalu nie dają pampersów? u mnie dla dziecka nie trzeba brac niczego. jak Stasik był noworodkiem to zmieniałam mu pieluszkę co dwie godziny czyli około 12 na dobę, trzeba doliczyc te z niespodziankami, ktore nalezy wymienic od ręki. tak więc jesli nie bedziesz miała casarki i wyjdziesz po 3 dobach to dobrze byłoby zabrać co najmniej 40.
Jejku jak fajnie teraz to tylko czekać następnych maluszków:-).
Anik szczerze mówiąc to nawet o tym nie myślałam, ale chyba tak około 15 powinno wystarczyć.
Martaik a to się wygłupiłam z tymi 15, kurde niby drugie dziecko a ja nic nie pamiętam .