reklama

Maj 2012

hahaha, no to sie zaskoczylam. Wzielam karte ciazy, wyszukalam kalendarz ksiezycowy w necie (a nawet dwa rozne dla pewnosci) i stwierdzilam, ze wszystkie nasilenia problemow (marne KTG, pobyty w szpitalu) mialam w okolicach... nowiu. Za pierwszym razem wyladowalam z jeszcze jedna babka na oddziale dzieciecym, bo ginekologiczny byl przepelniony a za drugim dostalam ostatnie wolne lozko. Jest na to jakies logiczne uzasadnienie, czy to zwykly zbieg okolicznosci?

reklama
u nas w domku już posprzątane, koszyczek do święconki prawie gotowy, upominki dla rodzinki takze:) za chwilkę zrobię ze Stasiem pisanki i będziemy gotowi:) na szczescie gotowac nie muszę, poniewaz w święta czeka nas objazdówka po rodzinie i w domu nie bedzie okazji jesc:) życzę Wam miłych i łatwych przygotowań:)

Ja na chwilke:-)
Dzis tez zle sie czulam, myslalam ze bedzie szpital albo cos:szok:w oczach mi sie mienilo i jakies rozblyski mialam nawet forum nie moglam przeczytac:-(ale pospalam do 10 i przeszlo, okazalo sie ze to zmeczenie po wczorajszych 4 h za kolkiem i nieprzespanej od 1 do 5 nocy:baffled:zrobilam ciasto dla sasiadki, zaraz odbieram to ktore ona dla mnie zrobila (taka mala wymiana:-D) i wyjezdzamy do rodzicow na swieta:tak:
Z tego powodu ze moze nie bede miala kiedy chce juz dzis zyczyc Wam kochane wszystkiego co najlepsze na te Swieta, pogody, zdrowia i radosci:tak:dla tych ktore w tym wyjatkowym czasie zechca sie rozpakowac - powodzenia!!!! łatwego i przyjemnego porodu i zdrowego malenstwa w ramionach:-)

reklama
no własnie z tym obżarstwem , ja od kilku dni mam totalny brak apetytu :no: na nic nie mam smaku , ale trzeba cos jeść , ma któraś tak??? słyszlam ze w ostatnm m-c może tak byc , przy Bartku sobie tego nie przypominam ...masakra mam już dośc :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry