reklama

Maj 2012

reklama
dorka - ja mam chyba bardziej dociekliwe dziecko. wczoraj wyskoczył z pytaniem 'co to jest dusza?':sorry:
tłumaczę jak mogę, ale po mojej odpowiedzi ma jeszcze więcej pytań;)

chyba mi lepiej, choć dalej duszno i ciężko się oddycha, poleżałam troszkę na lewym boku przy otwartym oknie.. chyba będę musiała zejść do dziadka zmierzyć ciśnienie.. jak tylko ryba dojdzie i ziemniaczki.. później jeszcze jajko sadzone i budzę Miśka.. uhh, do tego Hanulka wykopie mi zaraz żebra na zewnątrz..
dziękuję za wsparcie

suse - może to to, ale początek:) ja bardzo długo zastanawiałam się, czy to już skurcze, były nieregularne i raczej bezbolesne. pewność miałam dopiero koło 22;00, a zaczęło się o 15;00. zanim stały się regularne i do policzenia minęły następne godziny.

Piezczoszka nie straszę tylko popatrzyłam na suwaczki. U mnie jest szansa, że się na następną pełnię załapiemy, bo termin z USG na 8 maja a pełnia 2 dni wcześniej :D

kurcze nie chciala bym teraz rodzić:sorry: nie kupione wszystko.... i nie przyjeli by mnie w mojej klinice... i musiala bym jechac do któregos szpitala w moim mieście .. a są dwa i o warunkach jakie tam panują nie wspomne bo za głowie się człowiek może chwycić....
jak bedzie 37 tydz bede spokojniejsza bo wtedy dopiero mnie tam przyjmą i myśle,że do tego czasu juz sie spakuje chociaż

ciekawe jaki to ma wpływ ,że dzieci wtedy częściej się rodzą?

Słyszałyście o tym,że polewanie brzucha ciepłą wodą podczas kąpieli może przyspieszyć poród :sorry:?
Mam nadzieje,że to tylko taka bzdura bo jak ja sie kompie zawsze tak robie:baffled:

reklama
Witam !
co do pełni to mam konkretny przykład przed porodem z Bartkiem ,wszystkie wyczekiwały na te pełnię i jakoś wtedy żadna nie urodziła :-) no ale widze ,że zaczoł się czas kiedy wypatrujemy objawy z każdej strony , no tak to juz jest...ja narazie spokojnie bołe raczej rozpoznam :baffled: , odchodzacy czop też, jednego czego sie obawiam ( w pierwszej mnie omineło) to odejście wód np , w nocy :szok: przeżyje szok , niewiem czemu ale tego się boje heheheh

tak po za tym tez mam dzis dzień uderzen gorąca , choc wcale nie jest gorąco , niewiem z czego ????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry