reklama

Maj 2012

reklama
hey dziewczyny!!

Mam do Was pytanie czy ktoras miala taki bol w pachwinie tak nisko przy cipce?? Tak mnie jakos boli od 1h nie wiem co to moze byc:/
Z gory dzieki za odpowiedzi:-D

Ja również tak mam, od kilku dni praktycznie cały czas. Przy Lenie tego nie miałam wcale. Myślę, że to dlatego, że brzuszek nisko i Maciek główką się na świat pchać zaczyna;-)

Uff. wróciliśmy z zakupów. Lenka padła i śpi, M. się szykuje na trening a ja planuję chatę ogarnąć, ale co mi z tego wyjdzie to nie wiem;-)

dziewczyny ratunku - moje badania:

erytrocyty 3.64
hemoglobina 10.4
hematokryt 31.4
płytki krwi 120
LYM% 12.7
NEU % 85.5

ALAT 34.10

płytki krwi w dół, a próby watrobowe w górę:(

Jestem.Wrocilam od fryzjera,"jasniejsza i sporo krotsza z...grzywka".Sama siebie nie poznaje.V sie podoba,S tez ;-) Suse,Zanetaa &&& i dla reszty potrzebujacych tez.
Ja wciaz siedze w domu,ale ciezko mi ze wszystkim-slabo mi sie robilo u fryzjerki,a praktycznie lezalam sobie na kanapie u niej,a ciela w pospiechu-skurcze sa nadal,coraz bardziej regularne-gin nadal kazal czekac...Wziasc prysznic(ta...po fryzjerze ha!lysy to sie nie zna ahahah).Wpierw czekam na kolejne dwie,potem zajme sie i ja "wykluwaniem" :-p Jestem tak przerazona,ze mi sie smiac chce.
Informacja z ostatniej chwili...czekam na jakies kolejne "dodatkowe" wydarzenia w moim ciele;-)

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi
Carmella -ale moj synus lezy jeszcze boczkiem wiec to napewno nie jego glowka:no:
Azula - jak siusiam nic mi nie jest , nie czuje w tedy bolu
Paulinka 88 -w nocy wlasnie mnie nie bolalo , dopiero z 1,5h temu zaczelo i boli caly czas
Elvie3 - no wlasnie bol jest caly czas z takim ukuciem , wczesniej czegos takiego nie mialam
ale poszukalam troszke po neci i znalazlam ze tak moze byc na 2 tyg przed terminem ;-)

Za wszystkie potrzebujace &&&&&

reklama
Bole i ciagniecia w pachwinach sa normalne, bo dziecko uciska na nerwy i trzeba to przetrzymac.

fiore wez kapiel dluga, tez pomaga na skurcze a fryzura sie nie zepsuje ;) No i nie stresuj sie:-)
Ja zazdroszcze, tez bym chciala tak szybko! Corcie w ktorym tyg urodzilas?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry