Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) ale tego lososia mi zal, tak na niego czekam i czekam
Nowalijkom nie chce sie opierac, bo mamy wlasny ogrodek, nic tam skazonego nie rosnie, to chce sprobowac troche poskubac. Dziecku witaminki wszak potrzebne. W koncu co mi zostanie do jedzenia jak wszystko wyeliminuje? Nie chcialabym popadac w skrajnosci :-)
)
chociaż przy cukrzycy to i tak dieta łaskawa w porównaniu do zaleceń przy karmieniu piersią... 

chyba nie powinnam narzekać...
no i dużym plusem diety jest to że mam tylko 11kg więcej od początku i waga ostatnio stoi w miejscu
jak bym wpierdzielała jak na początku ciąży to pewnie ze 20kg na plusie już bym miała... 

A nie łatwiej innym głowy nie zawracać tylko sobie z wyszukiwarki na wątku skorzystać?;-)hej dziewczyny...ja tak troche z innej beczki...dawno mnie tu nie bylo wiec jak juz poruszalyscie ten temat to wklejcie mi na priva pliss ...
chcialam was zapytac
1. jaka wyprawke szykujecie dla dziecka? synka rodzilam w listopadzie a teraz mam termin 28 maja wiec teoretycznie zaczyna sie lato i nie wiem jak powinnam mala ubierac...szymonka w szpitalu ubieralam w pajacyki a dla malej wystarczy bodziak? nie chce jej przegrzac ale z drugiej strony nie wiem czy jednak nie powinna byc cieplej ubrana te pierwsze tygodnie...
2. czy jak bedzie ladna pogoda to rodzac maj/czerwiec moge dziecko od razu wystawiac na dwor czy czekac 2 tyg?
3. jak juz bede wystawiac jak wysokie filtry w kremie przeciwslonecznym?
z gory dzieki za pomoc![]()