reklama

Maj 2012

Wiecie co,znowu suwaczek wskazuje mi tydzien do tyłu... Od dzisiaj jest 36 a nie 35 tydzień...:( o co tu kaman? hmmmmm..

Elipaw, wszystko jest ok. Od jutra będziesz miała 35 tydzień i 1 dzień, czyli pierwszy dzień 36 tygodnia.

Nadal nie mogę dodzwonić się do gina.
Znalazłam artykuł Puchnięcie nóg w czasie ciąży - zobacz, dlaczego tak się dzieje. Sprawdź, co należy zrobić aby wyeliminować problem puchnięcia nóg podczas ciąży, dowiedz się, jak przebiega leczenie.
Może się Wam również przyda.

Dodzwoniłam się do gina i tak jak myślałam - mam leżeć i kropka. Więc leżę.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny :tak:

doczytalam was po łepkach i tak nic nie pamietam co i kto i dlaczego :-D tyle piszecie :-D
w kazdym razie moje swieta mineły na pelnym obzarstwie i lenistwie ,wiec uwazam je za udane:cool:
Za wszystkie potrzebujace trzymam mocno kciuki &&&
a w szegolnosci Fiore - trzymaj sie tam dzielnie !!!!

ide doczytac reszte ;-)

Witam!!!

Fiore &&&&&&&&&&

Mam prosbe do ktorejs z was.... nie wiem gdzie i nie wiem kto ale ktoras z was wstawiala na jakims watku taki plik PDF dotyczacy tego co mozna jesc karmiac piersia a co nie...czy moglby mi ktos pomoc go odnalezc albo jeszcze raz wstawic? ylam wtedy w szpitalu i nie mialam mozliwosci go zapisac a chce to sobie wydrukowac....bardzo prosze:tak:

andav ja wrzucałam link do pliku. O ten chodziło? http://szpitalmadalinskiego.pl/sites/default/files/dieta-karmienie.pdf
Jak tak to proszę bardzo :biggrin2::tak::biggrin2: Mi samej też bardzo się przyda bo przy Julci kompletnie nie miałam pojęcia co jeść i zupa kalafiorowa pozbawiła nas snu na dwie noce :szok::-D a w szpitalu też dali kalafiorową :-D u mnie już wydrukowane od dawna :-D

Ja znów dziś nie mam czasu aby nadrobić. Zbieram sie do pracy. Apropo pracy niby po powrocie z macierzyńskiego tylko 2 dni w tyg pracuje ale chyba jestem już jedyną pracującą jeszcze majówką. No chyba,że wikasik jeszcze pracuje-kurcze nie wiem bo nie jestem na bierząco :( Ale w przyszłym tyg ostatni raz do pracy i wolne do połowy lutego :)
Miłego dnia!

joasia ja co prawda w zakładzie pracowałam do Sylwestra ale w domu też nie narzekam na brak :-D Czasem w domu robię więcej niż jak byłam "w pracy" :-D I powiem szczerze że myślałam że świąt nie dożyję.:surprised: Ciężko tak na nogach wystać dwa balejaże (6h) lub 3 farby pod rząd :confused2: ale tak mam że swoim stałym klientkom nie potrafię odmówić... głupol... :cool2: teraz trochę odpocznę bo najważniejsze głowy ogarnięte :-p pojedyncze się trafią :tak: Chociaż w ciąży z Julką w drodze na porodówkę odwoływałam dwa strzyżenia ;-):-D:-D:-D a jak miała 3 tyg to przyjęłam już pierwszą klientkę w domu :-D
ciekawe jak przy Lence będzie... :sorry2: może inaczej: jak to będzie przy dwójce.... :tak::biggrin2:

Mi trochę puchły nogi w kostkach jak za długo stałam przed świętami :tak: Współczuję jak to są aż piekące problemy :no:

W nocy wstaję do wc czasem 1-2 najczęściej jak mnie kundel obudzi albo Julcia... :-D bo tak to bym pewnie przespała... :-D

Poza tym to co? hmmm... ło matko leci już 36 tydzień.. :szok:

aaa... zapomniałabym!!! Obudziłam się dziś ze snu spocona aż mokra... :szok: śnił mi się mój poród :szok: ło matko... stresująca noc... :-D:-D:-D

Miłego dzionka majóweczki!!!

wikasik - kolorowo z tą przeprowadzką nie masz, więc trzymam kciuki abyś wytrzymała 2w1 do 10 maja tak jak chcesz;-)

Moja mała marudnica poszła spać, więc korzystam z okazji i lecę obiadek kończyć i pranie wieszać.

czesc dziewczyny
wpadlam tylko na chwilke sie przywitac i sprawdzic czy ktoras sie nie rozpakowala , ale widze ze nie to super i oby jak najdluzej w dwupaku.
Teraz moze na spokojnie Was doczytam:-)
Dzis nocke nie przespana do tego grypa mnie dopadla z nosa leci kaszel meczy ,jak domowymi sposobami do jutra nie przejdzie to do lekarza sie wybiore, masakra jednym slowem.
Za wszystkie potrzebujace i wizytujace &&&&&&

looknelam na ta tabelke od karmeinia i od razu mam setke pytan. Czemu nie wolno: chleba na zakwasie, serow plesniowych, surowego miesa, wedzonych ryb, rzodkiewki, ogorka kiszonego, porzeczek (mamy wlasne w ogrodku, nie pryskane)???? Ja przez cala ciaze tesknie do wedzonych ryb, camamberta, serow z niepasteryzowanego mleka. A chleb na zakwasie KOCHAM :baffled: Za to zalecaja margaryne i serki topione - jedno i drugie baaaardzo niezdrowe :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Eh... jestem podłamana ...
Zadzwonili dziś do mojej mamy ze szpitala że ma zły wynik badań histopatologicznych...
Bedzie teraz 2 dni nerwówki w domu...
Mam nadzieje że to nie jest znów nowotwór... mama jeszcze nie doszła do siebie po ostatniej chemii i radioterapii...
Wszystko super na raz się zwala... najchętniej bym nie rodziła teraz bo to bedzie kolejna stresowa sytuacja w rodzinie...
Dziecko pojawi sie w cudownej atmosferze nie ma co ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry