Stokrotka812
Fanka BB :)
A mnie boli biust, jakiś taki ciężki i nieporęczny się zrobił. Strasznie mi z nim niewygodnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo w domu... normalnie czarno przed oczami i tylko tysiace mysli zeby nie fiknac bo ja sama w domu!! cisnienie 95/58.... no na prawde nie wiem co to bylo!

mam juz kiece ale jak ja wytrzymam na siedzaco to sie zastanawiam.....czuje ze dlugo nie zabalujemy, zwlaszcza ze ja slubnemu nie pozwole wypic.... czuje ze porod bedzie szybciej niz ten planowy 10 maja.
tą waszą produkcję

Juz wszystko przeczytalam
Dzis bylismy z Misia na badaniach,mocz i krew,biedulka sie poplakala:-(Teraz nawet nie chce zdjac bluzeczki:-( Na 13.30 ja ide do oglnego lekarza,a na 17.30 z Misia do lekarza i caly dzien w przychodni
Malej juz wysypka prawie zeszla,jeszcze tylko na raczkach ma troche a tak jest ok
Na siku ide tylko raz niby ale bol bioder jest okropny:-( Jak zacznie bolec to musze przewrocic sie na drugi bok
Czasami troche leze na plecach(pol siedzaco),ale ja lubie sie zwinac w klebek i tak sapac a nie na plecach:-(Jeszcze troche,za tydzien wizyta zobaczymy co mi ginek powie
i oczywiscie za wizytujace sie i te z bolami i skorczami
Milego dnia

pewnie cos przeoczylam, ale dlaczego musicie sie taraz wyprowadzac??