reklama

Maj 2012

reklama
czesc dziewczyny! ja dzis mam meza w domu wiec za duzo z Wami nie popisze :) ale przynajmniej postaram sie czytac na biezacao.
trzymam kciuki za wszystkie potrzebujace!!!
zanetaa &&&&&&&&&&&&
Suzi jest juz w domku z malym. wczoraj napisala w imieniu Alanka: wyszedlem ze szpitala i zostalem bohaterem w swoim domu :)
zycze Wam wszystkim milego dnia i postaram odezwac sie wieczorkiem :*

zaneeta - zaciskaj kolana a ja zaciskam &&&&&

Wczoraj był urodzajny dzień - własnie dostałam sms od koleżanki z SR - Zuzia, 11.04.2012, godz. 11:35, 3880g, 56cm i cuuudne zdjęcie małej kobietki:))) Dużo poświątecznych prezentów jest - Carmella tez donosi o rozpakowaniach w ZG, a tu sie aż tak duzo dzieci nie rodzi zazwyczaj:)

Byłam u lekarza, tydzień temu po antybiotyku na podwyższone leukocyty w moczu dostałam pięknej grzybicy, na nią dostałam Nystatynę w globulkach - pomogło, a grzybica wyszła... na języku - no jasna ch... Dostałam dziś Nystatyne w tabletkach - jak nie urok to przemarsz wojsk. A wynik moczu - leukocyty w normie, za to mam jakieś bardzo liczne szczawiany - ciekawe co lekarz na to teraz - ja pozwalam się jej wykazywać;)

Trzymajcie się w dwupakach:)

dobrze że Laura pieszczoszki już sama oddycha, oby wszystkie dzieciaczki miały się dobrze a te w brzuszkach jeszcze posiedziały
zanetaa carmella trzymam kciuki
obyśmy porody miały łatwe i krótkie:tak::tak::tak:
flaurka zdrówka życzę
katasza fajnie że u siostry ok!
a ja dziś miałam jeden skurcz na szczęście odpuściło ale aż mnie wygięło dlatego dziś planuje spokojny dzień choć przy mojej dwójce dzieciaków to mało możliwe:crazy: a młodsza mnie do szału dporowadza wrrrrrr
miłego i spokojnego dnia

Hej Dziewczynki :-),

a ja dopiero witam się z Wami po świętach..weszłam na chwilę wczoraj wieczorem i rany.....co tu się działo??!!!:szok::szok::szok:
tak dużo kwietniowo-majowych dzieciaczków już mamy??????
musze wszystko doczytać i przejrzeć pozostałe watki a tymczasem GRATULACJE dla Wszystkich świeżo upieczonych Mam :-)

a ja z blixniakami, to tak po cichu sobie myślałam, że pewnie wyprzedzę Was wszystkie a tu proszę..:-D

no a dla wszystkich dzielnie trzymających sie kolejki dobrego dnia zycze :-)

reklama
Żaneta lez spokojnie:tak:
Ja sie poskarze dzis, strasznie mnie dusi:-(:-(:-(brzuch tak wysoko i ucisk straszny widocznie:-(siedziec nie moge, lezec nie moge, stalam w otwartym oknie balkonowym:-(dzis wizyta zapytam o co tu chodzi w tym wszystkim:eek:a jezeli badanie dzis bedzie talkie bolesne jak ostanio to chyba sie wydre na faceta:confused2:na tym etapie lapy chyba pchaja az do glowki dziecka a bol ze szok:szok:
Carmella:szok::szok::szok:nie wyglupiaj sie:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry