Mysiochomis
:*
Ja się już nauczyłam że baba ginekolog nie ma żadnego wyczucia... byle dobić... dlatego zaczęłam do facetów chodzić...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tez po badaniu sluz odszedl i krew leciala przez kilka dni...sama polozna sie przyznala ze po jej badaniu to wszystko sie stalo....teraz sie uspokoilo i te rozwarcie na 2 cm mam od ponad tygodnia bez dalszej akcji...w poniedzialak mam kolejna wizyte na porodowce gdzie sie dowiem co i jak z moimi postepami porodowymi...
No siadłam sobie na piłce w rozkroku i zaglądam, a tam wargi rozszerzone wyraźnie jak u jakiejś rozjechanej prostytutkiWcześniej tak nie miałam, więc wg mnie to rozwarcie, ale ginem nie jestem, więc może się mylę.
Myślisz, że mogło mi się tak porobić od masowania krocza olejkiem migdałowym? Robię te masaże od tygodnia 3 razy dziennie po 2-3minuty.
Ja się już nauczyłam że baba ginekolog nie ma żadnego wyczucia... byle dobić... dlatego zaczęłam do facetów chodzić...