reklama

Maj 2012

reklama
:-(:-( Niestety fałszywy alarm. Owszem, wody się sączą, ale bardzo delikatnie. Skurczy brak (tzn ustąpiły po podpięciu do ktg i już nie wróciły), szyjka twarda, rozwarcie nie postępuje. Wróciłam do domu, nie ma co siedzieć w szpitalu i się tylko wkurzać... :-( Lekarz powiedział, że to może być kwestia 2-3 dni, ale nie wiem czy mu wierzyć i się nastawiać. Ehhhh, a już myślałam, że to to :-(

Yolanta - Ty masz jeszcze czas kobieto, więc siedź na tyłku i inne koleżanki w kolejce na porodówkę przepuszczaj;-) Ja już 40tc mam za sobą i akcji brak:baffled: Może dzisiejszy spacer coś rozpocznie..

Jeśli chodzi o słodycze w ciąży to mają one wpływ na wagę malucha,ale co zrobić jak się powstrzymać za nic w świecie nie można?:sorry: Będziemy miały słodkie bobaski:-D

elvie jakies tam znaczenie te slodycze maja ale kobieta drobna, z malutkim brzuchem nie urodzi 4,5kg dziecka bo poprostu nie ma takiej opcji i nie wazne ile slodyczy bedzie jadla.

Jadlam cala tamta ciaze slodycze, nawet po nocach. Przytylam w ciazy 5kg a Patryk wazyl 3,300.
Teraz przytylam 13, po nocach nie jem, o 18 ostatni posilek i zobaczymy. W kazdym razie modle sie zeby male nie wazylo powyzej 3,500, choc mysle, ze nie mozliwe zeby bylo duze.

Kuzynka przytyla 18, jadla prawie tylko slodycze, lekarz az w koncu zabronil ze wzgledu na jej szybkie tycie a mala wazyla 3kg.
Kumpela przytyla tyle co kuzynka i urodzila 4,800;) wiec reguly nie ma a za wszystko odpowiedzialne sa geny i predyspozycje.

no właśnie zaraz jakiś deser sobie wciągne:tak:
yolanta jeszcze masz czas moja droga
ja mam nadzieję że mój trzeci maluszek nie będzie wielkoludem

3430 kg wyciagali go pszyssawka bo nie dalam rady wypchnac, mam nadzieje ze ten bedzie ciut mniejszy a jak nie to ze dziura moze powiekszyla i jakos wypchne go hehe

reklama
Yolanta, myslalam dzisiaj o Tobie i zastanawialam sie czy juz jestes po. mialam nawet pisac ale widze ze sie odezwalas. widocznie to jeszcze nie czas na Twoja dzidzie. ja po dzisiejszej nocy stwierdzam ze tez juz bym chciala miec porod za soba ale musimy cierpliwie czekac na swoja kolej :)
zaraz jade na obiad do tesciow, pozniej moze odwiedzimy moich rodzicow i wyskoczymy na jakies lody wiec pewnie wrocimy wieczorkiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry