reklama

Maj 2012

Witam !
ja nocka jak zwykle wyspana, ale humor mam:wściekła/y:, dzis mam dośc kontretnie tej ciąży:wściekła/y: mysle ze nigdy nie zaczne rodzic....zadnych skurczy ,objawów nic, pewnie czeka mnie wywyołanie ...

Dzis w domku narazie , obiad a potem niewiem co te słońce też mnie wkurza....ach szkoda gadać ...nie marudze wiecej ...

Nastepna cesarka ....:-(

reklama
też zaczyna mnie przerażać liczba cesarek. najpierw męki, skurcze w oczekiwaniu na rozwarcie,a później i tak cięcie. ja tak nie chce :no:

Witam:-)
Dzisiaj u nas gorąco, ale upału jak wczoraj już nie ma, więc skusimy się na dłuższy spacerek.

Liczba cc też mnie przeraża, plaga jakaś, więc uznaję, że limit wyczerpałyśmy i teraz już proszę rodzić naturalnie, bez nacięć!:tak: Wg mnie taki poród sn zakończony po wielu godzinach cesarką to najgorszy wariant z możliwych i nikomu nie życzę, ale dobrze, że Maluszki zdrowe, a Mamuśki dojdą do siebie i szybko o bólach zapomną.

Zmykam Peppę malować, bo gwiazda już stoi obok z kredkami i kartką:-)

Witam!
u nas znowu pada :) juz sie chyba przyzwyczailam do tej pogody :)

mam nadzieje ze dzisiaj ani jutro nie bede rodzila bo jutro moj Xav ma przedszkolu Olimpiade i beda sie przebierac za Polske i jakis puchar nosic czy cos wiec to dla niego bedzie atrakcja

wiec nogi zaciskam i oby do jutra do poludnia wytrzymac a potem moge se juz rodzic hehehe

rzeczywiscie to jakis koszamr z tymi cesarkami :baffled: Skad to sie bierze?

Czy Was opuchniete stopy tez pieka? Po raz pierwszy w zyciu przeszkadza mi letnia pogoda :angry:

Ja mam nadzieje na unikniecie cesarki... oby!
A Czarnula podziwiam za ta cierpliwosc! PO terminie a Ty jeszcze nogi zaciskasz... zdajesz sobie sprawe, ze mozesz urodzic big bejbi jak bedzie tyle tam siedziec? ;-))
Ja chce juz! teraz! w tym momencie!

spodziewam sie ze bedzie duzeeeeeeee :) no nic jak nie dam rady wypchnac to zawsze jakos go stamtad wyciagna :) tak to jest jak sie je nie wiadomo ile hehe wiec nie spodziewam sie malego dziecka :)

no pada pada niestety....
ollena nie strasz czarnuli:-p a co do wyskoczenia maluszka to możesz sobie chcieć:-p
elvie widzę że nie moja córka jest tylko maniaczką świnki peppy:-D
ja bym żadnych olejków rycynowych nie piła ciekawe co na to lekarze oprócz herbatki z liści malin ananasów potraw curry i wzmożonego wysiłu fizycznego nic nie planuję:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry