Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobranocja pije liscie malin a o tym olejku tez nic nie slyszalam
zmykam do lozeczka, dobrej nocki dziewczynki i do jutra :*
i ja pije te liscie nie tyle na przyspieszenie co na uelastycznienie![]()
Tak ja chodz\e do publicznego szpitala i wydaje m sie, ze podobna opieka, bo nawet jak czytalam o tych praktykach odklejana bieguna to glownie wykonuja to w uk i w au, normalnie jak mialam wizyty z polozna to moglam rezerwowac na nastepny dzien jak bylo swieto, ale teraz mam te ostatnie z lekarzem ginekologiem poloznikiem i on przyjmuje tylko w poniedzialki, a ze 7 w poniedzialek swieto to za tydzien :/// napewno cos by sie dalo zrobic gdyby chcieli ale to nie ono beda siedziec kolejny tydzien jak na szpilkachDoczytalam was, ale jestem wciaz jakas taka nie wyspana, ze juz mi sie myli, kto rodzi, kto urodzil, a kto wrocil dodomu, bo jeszcze nie czas... Moze jak sie troche bardziej rozbudze, to ogarnea tymczasem gratulacje i kciuki hurtowe!
U nas ok, wczoraj znowu byla wizyta - wszystko ok, ktg bez jakichkolwiek skurczy, malego nie moglismy obudzic, ale w koncu cudem sie udalotakze wyglada, ze bez problemu poiedzi jeszcze w brzuszku. Z punktu przeprowadzki potrzebuje jeszcze tydzien, a potem niech sie dzieje!
Kilka dni temu panikowalam, ze mi sie synek w brzuchu przekrecil. Panika byla niepotrzebna, ale odczucie prawdziwe - glowka w dole jak byla, ale pupa z lewej powedrowala na prawo. Juz mnie zebro pod sercem ne cisnie i latwiej oddychac
Natalka, tychodzisz na wizyty do publicznego szpitala? Wydaje mi sie, ze w AU system taki jak u was. Ja mam wizyty w srody i ostatnio juz co tydzien. W zeszlym tyg mielismy swieto i zarezerwowalam wizyte wyjatkowo na czwartek. Nie da sie tak u was? Ja mam spotkania z lekazami, ale losowymi, tzn moge poprosic do tego samego, ale tego nie robie, bardziej mnie ineresuje wczesna godzina, a i inny punkt widzenia czasem lubie.
Trzymam kciuki, zeby synek wytrzymal do przeprowadzki i przyszedl ze szpitala juz do nowego domku
), okropnie to wyglada i jeszcze gorzej sie czuje wiec siup do lozia z nogami na rogalu :-) Dobranoc :-)
latałam co 5 min do wc ale bez skutków... a parcie takie byłooo... myślałam że się rozkręci a tu psikus... 

Dziś robię porządki w szafach.
Ostatnia rzecz jaka mi została 
super!
. Chciałam się tylko przywitać, wczoraj prawie nie zaglądałam na BB, zerkałam tylko jak tam rozpakowywanie ;-). Teraz zrobię sobie śniadanko i nieco Was nadrobię (choć i tak pewnie wszystkiego nie zdołam).