Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak beda Ci robic filmik z wizji lokalnej to wstaw na bb, na pewno nie jedna z nas moglaby sie czegos od Ciebie nauczyc :-)
Wkurzyla mnie tylko kolezanka, ktora widzac mnie po raz pierwszy od wielu miesiecy zaczela piac "ale ty gruba" - myslalam, ze ja zabije
To nie jest rodzaj "komplementu", ktory chcialaby uslyszec jakakolwiek ciezarna
Niech spojrzy na siebie - w ciazy nie jest a opuchla jak balon 

patelnią

Tak sie zawiazuje przyjaznie na cale zycie: wspolna cela a w przerwie wspolnie do SPA na porodowke
Bedzie miedzy Wami mocniejsze braterstwo niz po wojsku u facetow 
zatem ja dzisiejszej nocy do rodzących nie dołączam.
Teraz siedzę na piłce, ziółka popijam, po mamę już zadzwoniłam (wsiądzie w pierwszego busa o 7:00 i ok.9:00 u nas będzie), jakby mi wody odeszły wcześniej to będę wołać ciocię, ale póki co niech śpi kobieta, bo ona do nas w 30 minut dojedzie. Zupkę dla Lenki nastawiłam, będzie miała na 2 dni, a później niech się babcia wykazuje
Pewnie tu jeszcze przed samym wyjazdem do szpitala zajrzę;-) Proszę kciuki zaciskać mocno, aby wszystko sprawnie i gładko poszło. Plecy mnie napieprzają potwornie, zaczynam sobie poród Leny przypominać, ale regularnych skurczy póki co brak, więc do przyjazdu mamy pewnie wytrwam. Poza tym głowa mnie boli, a ja migren nigdy nie mam, więc dla mnie to uczucie okropne i obce. Wczoraj przy wieczornym sprzątaniu pobolewała mnie podczas schylania się a o 3:00 boli cały czas.