pieszczoszka1988
Jestem mamusią
moja w te upaly w dzien wogolnie nie chce spac:-
szok: a herbatke pije czesciej i wiecej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zmieniłam mu mm znowu na NAN, bo wydaje mi się, że krostki pojawiły się od zmiany na Bebiko, które nam położna poleciła.
Powiem Ci, że ja patrząc na niektórych lekarzy tracę do nich całkowicie zaufanie. Tzn. pediatra Młodego jest fajna, leczyła mojego męża i naszego znajomego (chodzi do niej do tej pory, ponieważ zrobiła też specjalizację lekarza rodzinnego) i nie narzekają, więc zaufałam chyba tylko dlatego...
ale ja tam jestem dobrej myśli, że jakoś to będzie 

No przecież nie będę go wybudzała, bo ładnie na wadze przybiera, już jesteśmy 100 g. do przodu - 4700 g. teraz Kluseczka waży 
pochodzimy troszkę po słoneczku, wtedy witaminki D3 nie będziemy musieli w kropelkach podawać 
Wcale mi się to nie uśmiecha. Poza tym jak patrzę na zdjęcia dzieci ze skazą białkową to Maćka wysypka wygląda inaczej, on nie ma czerwonych plam, więc może to tylko jakieś uczulenie - oby.. Ta nasza lekarka jest super, ale droga. Wolę jednak zapłacić i mieć dobrze zdiagnozowane dziecko. Przy okazji jej o wodniste kupki podpytam, bo Maciula dzisiaj strasznie wodnistą zrobił:-(
i w ogólne zmęczona nie jest ! Ciągle gaworzy pod noskiem. W domu ciepło wiec jest w samych bodach i ma gołe stópki przez co jest przeeee szczęśliwa
aczkolwiek maly znow beczy po calych dniach
Jakis taki placzliwy egzemplarz nam sie trafił
nic tylko wisial by na rekach
Mamy tez maly problem z odbijaniem po jedzeniu a potem ryk bo brzuszek boli
No to moje dziecie do grobu mnie wpędzi lada moment