pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Mysio musisz uwazac bo takie dziecko łatwo sie moze odwodnic.
Dorka mocno &&&& za Franusia ;*
Dorka mocno &&&& za Franusia ;*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, z wyjątkiem ostrych upałów bo tego się nie da wytrzymać.
ale nabyłam Bobotic, trochę się opanowałam z żarciem i wróciło do normy. 
Poza tym pięknie śpi! W dzień sypia mniej niż na początku ale nie narzekam. Julka wcale nie spała w dzień jako noworodek i niemowle 

Oliver od pewnego czasu nie chce za grzyba spac w dzien i ja juz odchodze od zmyslow, bo on ZADA ode mnie "rozrywki" a jaka rozrywke mozna zasunac 4-tygodniowemu lobuziakowi, ktorego jeszcze zabawki, karuzelki itp. nie inetersuja?
Samo tulenie do mamy juz mu nie wystarcza
Glowa mi peka jak on tak wrzeszczy godzinami
Tez, bywa, trace cierpliwosc albo placze razem z nim
Nosimy, masujemy, wtykamy smoczek (nasza porazka wychowacza
), gadamy z nim ale on by chyba chcial wiecej
Na domieszke zaczal nam odbekiwac i ulewac a nawet czasem wrecz zwymiotowac, choc wczesniej tego nie robil 

.Coraz mniej spi w dzien lubi jak sie z nim rozmawia, nawet na spacerkach nie chce spac i musze z nim rozmawiac
, ale jest to bardzo mile.

.Mały przez ten gorąc nie może pać i jest marudny. Jednak widzę że nie tylko on jeden
.Witam.
Kurcze mam już dość tych okropnych upałów, w mieszkaniu mamy 27 stopni i nie mam już pojęcia jak obniżyć tą temperaturę.Mały przez ten gorąc nie może pać i jest marudny. Jednak widzę że nie tylko on jeden
.
U nas z kupkami na szczęście nie ma problemu, jesteśmy na Nan pro1. Jednak przy próbie zmiany na bebilon ( z powodu refluksu) też miał kłopoty.
Dorka życzę zdrówka dla synusia. Współczuję, my też spędziliśmy 10 dni w szpitalu :-(.
Maleńki właśnie zasnął więc trzeba wykorzystać okazję i ogarnąć mieszkanie.
Miłego dnia i spokojnej przespanej nocy Wam życzę;-):-).