anik.
Mama Krzysia :)
Suzi - mój ma 1,5 miesiąca i jadał 100 ml... wcześniej potrafił zjeść 120 ml, ale lekarka w szpitalu stwierdziła, że to za dużo
Dzisiaj dałam mu znów 120 ml, zjadł, odbeknął i od 18 śpi do tej pory... za niedługo będę go musiała na kąpiel obudzić... nie wiem, czy on nie był tak marudny z głodu, bo generalnie po 2 godzinkach od poprzedniego karmienia on już buźką szukał jedzenia...
Elvie - mój też dzisiaj maruda...
Dzisiaj dałam mu znów 120 ml, zjadł, odbeknął i od 18 śpi do tej pory... za niedługo będę go musiała na kąpiel obudzić... nie wiem, czy on nie był tak marudny z głodu, bo generalnie po 2 godzinkach od poprzedniego karmienia on już buźką szukał jedzenia...Elvie - mój też dzisiaj maruda...

a co tam będzie spalał jak zacznie chozić, przecież nie będę dziecku mleka żałowała
W tabelce jest ze powinien jesc ok120/130ml (2-3 miesiac) ale jak jest ewidentnie glodny i teraz nie je mi 6 a 5 razy to i tak na to samo wychodzi
on nawet w upały kocha być szczelnie zawinięty, zaznaczam - nie ma żadnych potówek, chociaż czasami jest aż spocony w tym naleśniku