fiore
Fanka BB :)
Super,ze dzieciaczki nam tak fajnie rosna
Nasz Leo tez dlugi i coraz ciezszy,ale o wiele chudszy od swojej siostry w tym samym wieku.Bo z V to taka kluseczka byla,dluga ale grubasna(dopoki nie zaczela chodzic),a Leo z chudzierlaka(naprawde bylo strasznie na niego patrzec na poczatku :-() doszedl do normalnej wagi,aktualnie wazy ok.6kg,wiec jest ok.Tylko dlugosc i powazna buzka,sprawiaja wlasnie ze wyglada na starszego i nam tez dodaja 1-2msc.Zreszta z V tez to przechodzilam i nadal przechodze,bo wielka z niej babeczka.I tu nie wiem,czy mysle dobrze,ale slyszalam ze czesto wczesniaki(moje oba dzieciaki to wczesniaki,ale V bez problemowa) nadrabiaja szybciej waga i wzrostem,tak mi na "oti" powiedzieli.Na razie sie sprawdzilo 2 na 2 u nas ;-)
Ja wlasnie wrocilam z dzieciaczkami,bo bylismy na spacerze.Nosilo mnie od rana bo po wczorajszym gradobiciu mozna dzis oddychac! i zdecydowalam,ze pojdziemy nawiedzic tatusia.Skonczylo sie tym,ze sie wkurzylam,bo dali mu dodatkowe zmiany w tym tygodniu
Wiec plany czwartkowego wybycia nad morze poszly "w siny las":-
-
-(
Nasz Leo tez dlugi i coraz ciezszy,ale o wiele chudszy od swojej siostry w tym samym wieku.Bo z V to taka kluseczka byla,dluga ale grubasna(dopoki nie zaczela chodzic),a Leo z chudzierlaka(naprawde bylo strasznie na niego patrzec na poczatku :-() doszedl do normalnej wagi,aktualnie wazy ok.6kg,wiec jest ok.Tylko dlugosc i powazna buzka,sprawiaja wlasnie ze wyglada na starszego i nam tez dodaja 1-2msc.Zreszta z V tez to przechodzilam i nadal przechodze,bo wielka z niej babeczka.I tu nie wiem,czy mysle dobrze,ale slyszalam ze czesto wczesniaki(moje oba dzieciaki to wczesniaki,ale V bez problemowa) nadrabiaja szybciej waga i wzrostem,tak mi na "oti" powiedzieli.Na razie sie sprawdzilo 2 na 2 u nas ;-)Ja wlasnie wrocilam z dzieciaczkami,bo bylismy na spacerze.Nosilo mnie od rana bo po wczorajszym gradobiciu mozna dzis oddychac! i zdecydowalam,ze pojdziemy nawiedzic tatusia.Skonczylo sie tym,ze sie wkurzylam,bo dali mu dodatkowe zmiany w tym tygodniu
Wiec plany czwartkowego wybycia nad morze poszly "w siny las":-
i tyle z mojego odchudzania.
ale jakos zebrac sie nie mogę